Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 Квітня, 2021 р., 18:30
Львівщина переходить у "жовту" зону. Таке рішення прийняли сьогодні на позачерговому засіданні Державної комісії з питань ТЕБ і НС. З 00 годин 00 хвилин 26 квітня 2021 року на території Львівської області застосовуються обмеження, передбачені для “жовтого” рівня епідемічної небезпеки.
23 Квітня, 2021 р., 15:46
У четвер,22 квітня 2021 року, на Личаківському цвинтарі м.Львова вшанували пам'ять маестро Євгена Козака. До могили митця поклали квіти керівник та концертместр Народного аматорського хору ім.Євгена Козака НД с.Велике Колодно та староста сіл Велике Колодно, Печихвости, Честині, Новий Став.
23 Квітня, 2021 р., 15:44
Активно готуємося до футбольного сезону, багатьох турнірів та змагань. Сьогодні, 23 квітня, новий комплект футбольної форми  вручено для футбольної команди "Ватра" села Новий Став.
22 Квітня, 2021 р., 10:39
Жовтанецька сільська рада вітає команду призерів обласних змагань з жонглювання футбольним м’ячем серед юнаків 2006-2007 р.н.  Команда Жовтанецької ТГ у складі Середи Богдана, Шередько Віталія та Квасниці Мар'яна  здобула почесне ІІІ місце у змаганях.
22 Квітня, 2021 р., 09:36
У селах Жовтанецької територіальної громади тривають роботи з прочистки, благоустрою стічних канавів, благоустрою та прибирання територій цвинтарів.. Зокрема, протягом останніх днів, ведуться роботи у селі Вислобоки. Роботи виконуються силами КП "Господар" за сприянням Жовтанецької сілсьької ради. Роботи проводяться з метою усунення наслідків, спричинених значними опадами та різким таненням снігу. Зокрема, ліквідовуються намулені, засмічені канави, містки для покращення стоку води та .
19 Квітня, 2021 р., 16:22
Новий комплект форми сьогодні вручено для футбольної команди "Сокіл" с.Велике Колодно.
15 Квітня, 2021 р., 12:00
Заклади культури Жовтанецької ТГ цьогоріч беруть участь в обласному конкурсі «Топ -10 народних домів», «Топ-10 мистецьких шкіл» та «Топ-10 бібліотек». Переможців визначать на конкурсній основі в межах Комплексної програми розвитку культури Львівщини у 2021 році.  Загалом із Жовтанецької ТГ, спільно із працівниками закладів культури, громадськими активістами та працівниками відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Жовтанецької сільської ради підготовано та подано:
15 Квітня, 2021 р., 11:53
14 квітня поліцейський офіцер громади Ростислав Засєдко спільно із старостами сіл Жовтанецької ТГ Галиною Кравець (староста сіл Велике Колодно, Печихвости, Честині, Новий Став), Андрієм Гордієнко (староста сіл Ременів та Вислобоки), Андрієм Висоцьким (старстою сіл Вирів, Горпин та Якимів) та першим заступником сільського голови Степаном Янишином провели робочу зустріч для налагодження комунікації поліцейського із представниками влади та швидкого спільного реагування на виклики та проблеми, які виникатимуть на території сіл громади. 
15 Квітня, 2021 р., 10:11
14 квітня 2021 року працівники Кам’янка-Бузького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області під керівництвом голови Львівської районної державної адміністрації  Христини ЗАМУЛИ провели робочу нараду з представниками органів місцевого самоврядування Кам’янка-Бузької, Добротвірської, Новояричівської та Жовтанецької територіальних громад - з питань організації та здійснення заходів цивільного захисту, техногенної, пожежної безпеки і завдань органів місцевого самоврядування щодо цього. Також було продемонстровано  пожежно – рятувальну техніку та проведено показове навчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь