Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

05 Липня, 2021 р., 16:51
6 липня 2021 року о 19.30 запрошуємо жителів та гостей нашої Жовтанецької територіальної громади на святкове дійство "В ніч на Івана Купала". Святкування відбудеться на території озера біля заправки у селі Жовтанці. У програмі заходу -  виступи творчих колективів народних домів Жовтанецької ТГ, святкова фотозона, конкурси та розваги, жива музика та частування.
02 Липня, 2021 р., 14:53
Жовтанецька сільська рада інформує мешканців громади, які хворіють на цукровий діабет у зв’язку із тимчасовим (тижневим) припиненням безкоштовного відпуску в аптеці препаратів інсуліну та десмопресину.
02 Липня, 2021 р., 14:49
КНП ЦПМСД Жовтанецької сільської ради запрошує на безкоштовну вакцинацію вакциною CoronaVac.
02 Липня, 2021 р., 13:00
До участі у конкурсному відборі на посаду директора Горпинського НВК "ЗНЗ I-IIст. - ДНЗ" Жовтанецької сільської ради Львівської області допущено наступних кандидатів: 
30 Червня, 2021 р., 11:25
Під час формування Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік було узгоджено механізм спільної роботи ряду державних органів, у тому числі Держпраці та ДПС, щодо реалізації спільних заходів, спрямованих на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.
29 Червня, 2021 р., 12:08
27 червня у селі Вислобоки відбулося неймовріне святкування Дня Молоді- "Квітуй в піснях і добрих справах- чарівна молодість моя".
29 Червня, 2021 р., 11:03
28 червня на стадіоні у селі Ременів відбувся фінал кубка Жовтанецької територіальної громади з футболу.
27 Червня, 2021 р., 11:01
Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.
25 Червня, 2021 р., 14:15
Путівка на оздоровлення та відпочинок дітей до ДПУ "МДЦ "Артек"! Відділ надання соціальних послуг та організаційного забезпечення Жовтанецької сілької ради інформує, що надійшла путівка на оздоровлення та відпочинок дітей до оздоровчого табору "Артек" (м.Київ, Пуща-Водиця, 14) на VI тематичну зміну на період із 16.07.2021 до 05.08.2021 р. (З частковою оплатою у розмірі 20% від вартості путівки).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь