Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Квітня, 2021 р., 12:00
Заклади культури Жовтанецької ТГ цьогоріч беруть участь в обласному конкурсі «Топ -10 народних домів», «Топ-10 мистецьких шкіл» та «Топ-10 бібліотек». Переможців визначать на конкурсній основі в межах Комплексної програми розвитку культури Львівщини у 2021 році.  Загалом із Жовтанецької ТГ, спільно із працівниками закладів культури, громадськими активістами та працівниками відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Жовтанецької сільської ради підготовано та подано:
15 Квітня, 2021 р., 11:53
14 квітня поліцейський офіцер громади Ростислав Засєдко спільно із старостами сіл Жовтанецької ТГ Галиною Кравець (староста сіл Велике Колодно, Печихвости, Честині, Новий Став), Андрієм Гордієнко (староста сіл Ременів та Вислобоки), Андрієм Висоцьким (старстою сіл Вирів, Горпин та Якимів) та першим заступником сільського голови Степаном Янишином провели робочу зустріч для налагодження комунікації поліцейського із представниками влади та швидкого спільного реагування на виклики та проблеми, які виникатимуть на території сіл громади. 
15 Квітня, 2021 р., 10:11
14 квітня 2021 року працівники Кам’янка-Бузького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області під керівництвом голови Львівської районної державної адміністрації  Христини ЗАМУЛИ провели робочу нараду з представниками органів місцевого самоврядування Кам’янка-Бузької, Добротвірської, Новояричівської та Жовтанецької територіальних громад - з питань організації та здійснення заходів цивільного захисту, техногенної, пожежної безпеки і завдань органів місцевого самоврядування щодо цього. Також було продемонстровано  пожежно – рятувальну техніку та проведено показове навчання.
09 Квітня, 2021 р., 21:37
Сьогодні, 9 квітня 2021 року, завершився фінальний етап ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2021 " у номінації  "КЕРІВНИК ЗАКЛАДУ ОСВІТИ" 
09 Квітня, 2021 р., 16:17
У п'ятницю, 9 квітня, у селі Жовтанці  запрацювала поліцейська станція Жовтанецької територіальної громади.  Це службове приміщення, яке використовуватиме Поліцейський офіцер громади виконуючи покладені на нього завдання з охорони громадського порядку. За кошти громади офіцеру громади забезпечили окреме приміщення та провели якісний ремонт, а Національна поліція України забезпечила службовим автомобілем, табельною зроєю та іншими необхідними засобами. Участь у відкритті взяли начальник управління превентивної діяльності головного управління національної поліції у Львівській області Василь Семенюк, голова Жовтанецької сільської ради Ярослав Деркач, голова Львівської районної державної адміністрації Христина Замула, депутат Львівської обласної ради Володимир Кирилич, представники духовенства та громадськості.
06 Квітня, 2021 р., 16:29
КП "Господар" Жовтанецької сільської ради надає послуги приватним особам (різним суб'єктам господарювання) із навантаження та перевезення вантажів, розгортання ґрунту та інших порід, косіння та інші.
02 Квітня, 2021 р., 12:58
Львівський обласний центр народної творчості і культурно-освітньої роботи оголосив результати обласного дистанційного огляду-конкурсу читців та художньо-просвітницьких колективів, присвяченого пам’яті Тараса Григоровича Шевченка «Свою Україну любіть…»
02 Квітня, 2021 р., 12:39
У селах громади триває планова заміна ламп на лініях вуличного освітлення.
26 Березня, 2021 р., 15:39
25 березня 2021 року  відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Ременівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жовтанецької сільської ради Львівської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь