Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 Березня, 2021 р., 15:59
25 березня 2021 року на базі Жовтанецького опорного ЗЗСО відбувся семінар для кервників закладів дошкільної та загальної середньої освіти Жовтанецької сільської ради щодо забезпечення внутрішньої системи якості освіти та формування стратегії розвитку закладів освіти. Семінар відбувся за участі представників управління Державної служби якості освіти у Львівській області
23 Березня, 2021 р., 12:47
Відповідно до рішення Жовтанецької сільської ради від 16 березня 2021 року на базі Ременівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жовтанецької сільської ради Львівської області  буде утворено опорний заклад освіти "Ременівський опорний заклад загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів Жовтанецької сільської ради Львівської області" (скорочена назва – Ременівський опорний ЗЗСО) шляхом реорганізації (перетворення) Ременівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жовтанецької сільської ради Львівської області, а також реорганізації (приєднання)  Вислобоківської початкової школи Жовтанецької сільської ради Львівської області.
23 Березня, 2021 р., 11:45
Планова підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році триває. Поки випускники ретельно вивчають обрані для тестування предмети, освітяни Жовтанецької територіальної громади опановують обов’язки старших інструкторів, інструкторів та чергових пунктів тестування ЗНО-2021.
23 Березня, 2021 р., 10:40
22 березня  у зв’язку із зростанням на Львівщині кількості захворювань на Covid-19, відбулося позачергове засідання обласної комісії ТЕБ і НС.
19 Березня, 2021 р., 14:01
У селах Жовтанецької територіальної громади тривають роботи з прочистки, благоустрою стічних канавів. Роботи виконуються силами КП "Господар", місцевої пожежної команди та із залученням (орендуванням) техніки. Роботи проводяться з метою усунення наслідків, спричинених значними опадами та різким таненням снігу. Зокрема, ліквідовуються намулені, засмічені канави, містки для покращення стоку води та .
19 Березня, 2021 р., 13:05
Сертифіковані спеціалісти відділу надання соціальних послуг та організаційно-правового забезпечення Жовтанецької сільської ради Христина Яцушко та Уляна Щекун готові для впровадження проєкту "Крила", який впроваджується у Жовтанецькій громаді організацією (за підтримки Уряду Канади) та з партнерами у Львівській області фондом "Горіховий дім"
18 Березня, 2021 р., 21:54
На виконання рішення Львівської обласної ради, яке було ухвалене на сесії 16 березня, комісія з питань ТЕБ і НС Жовтанецької сільської ради прийняла рішення ввести з 19 до 29 березня на території громади низку обмежувальних заходів через різке зростання захворюваності на Ковід-19.
18 Березня, 2021 р., 15:46
У селі Вирів Жовтанецької територіальної громади тривають роботи з реконструкції вуличного освітлення. Облаштування освітлення вулиць у нічний час  проводиться з використанням сучасних енергозберігаючих технологій (LED-світильників). В роботах передбачено монтаж проводу СІП (по всій мережі освітлення), установлення світильників типу LED-технології та заміну інших елементів та конструкцій, що дасть змогу не лише створити комфортні умови життєдіяльності мешканців, а й в подальшому  можливість економити кошти при наданні послуг населенню по освітленню вулиць.
18 Березня, 2021 р., 12:15
Жовтанецька територіальна громада стала однією з 20 громад України відібраних для участі у проєкті «Крила» (Жінки залучені: шлях до зростання та економічної свободи), що фінансується Урядом Канади та впроваджується організацією Пакт та в партнерстві з організацією Горіховий Дім (у Львівській області).
17 Березня, 2021 р., 14:24
17 березня відбулось ознайомлення кандидатів , допущених до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора Ременівського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Жовтанецької сільської ради Львівської області із закладом освіти та його трудовим колективом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь