Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 Травня, 2021 р., 11:35
Сьогодні, 20 травня, святкуємо День Вишиванки!
19 Травня, 2021 р., 10:52
Вітаємо усіх лікарів загальної практики-сімейної медицини з професійним святом - з Днем сімейного лікаря! Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це найголовніше. Дякуємо за турботу про кожного жителя нашої громади, за вашу віддану працю у такий нелегкий час. В цей день бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру, тепла і затишку в ваших оселях, поваги і порозуміння від усіх жителів нашої громади. З повагою, сільський голова Ярослав Деркач!
18 Травня, 2021 р., 11:04
Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА інформує. З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію.
14 Травня, 2021 р., 20:04
Сьогодні на засіданні конкурсної комісії, яка проходила під головуванням заступника голови Львівської ОДА Івана Собка, визначено переможців конкурсу по топ-10 народних домів. У числі переможців - Народний Дім с.Велике Колодно!
13 Травня, 2021 р., 23:26
Молодіжний вишкіл «Джура» розпочато! Участь у Вишколі виховників та джур Львівщини приймає команда Жовтанецького опорного ЗЗСО під керівництвом вчителів Степана Заліска та Богдана Хая.
08 Травня, 2021 р., 10:05
Сьогодні відзначаємо День пам'яті та примирення, а завтра, 9 Травня, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
07 Травня, 2021 р., 22:01
Від імені Жовтанецької сільської ради вручено подяки та подарунки Вихопень Надії Василівні (с.Вихопні) та Масло Євгенії Каролівні (с.Велике Колодно).
07 Травня, 2021 р., 20:51
Напередодні Дня пам’яті та примирення перший заступник сільського голови Степан Янишин із представниками відділу надання соціальних послуг Жовтанецької сільської ради привітали ветеранів Другої світової війни Мирослава Ігнатовича Широго та Засінчук Анастасію  Павлівну.
06 Травня, 2021 р., 17:19
Вітаємо Народний дім села Горпин та Народний дім села Вислобоки із перемогою в конкурсі "Активуйся".
06 Травня, 2021 р., 14:45
30 квітня на засіданні Конкурсної ради з реалізації Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області було затверджено потенційних переможців конкурсу у 2021 році. Серед проєктів-переможців - сім проєктів поданих Жовтанецькою сільською радою. Загальна вартість проєктів-переможців становить  2282,974 тисяч гривень. Із обласного бюджету на реалізацію проєктів буде залучено 1140,189  тисяч гривень. Решта коштів- дофінансування із бюджету Жовтанецької сільської ради та залучення спосорських коштів (небюджетного внеску відповідно до умов конкурсу).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь