Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 Липня, 2021 р., 09:36
17 липня у селі Товмач, на теренах ССК «Карабін», відбувся спортивно-стрілецький захід «Майбутній десантник». 
16 Липня, 2021 р., 12:34
У Жовтанецькому опорному ЗЗСО триває капітальний ремонт приміщення їдальні. Після проведення капітальних робіт, їдальня Жовтанецького опорного ЗЗСО відповідатиме діючим вимогам санітарного законодавства.Уже з початком нового навчального року близько 600 дітей Жовтанецького опорного ЗЗСО харчуватимуться у відповідних умовах.
14 Липня, 2021 р., 15:33
14 липня відбулось ознайомлення кандидатів,яких допущених до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора Горпинського НВК "ЗНЗ I-IIст. - ДНЗ" Жовтанецької сільської ради Львівської області із закладом освіти та його трудовим колективом.
09 Липня, 2021 р., 16:45
КНП ЦПМСД Жовтанецької сільскої ради (абулаторія) повідомляє:  особи, які мають   дві дози вакцини проти COVID-19, за потреби можуть отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію.
08 Липня, 2021 р., 11:05
7 липня 2021 року у м.Київ відбувся Всеукраїнський з’їзд територіальних громад України! В одній залі, офлайн взяли участь сотні учасників – голови територіальних громад, народні депутати України, посадовці центральних органів державної влади,  представники міжнародних організацій та проектів технічної допомоги, експертне середовище, ЗМІ.
07 Липня, 2021 р., 09:20
6 липня 2021 року біля ставка в с.Жовтанці відбулося святкування “В ніч на Івана Купала”.  Захід підготували та провели творчі колективи народного дому села Жовтанці "Vita of dance" та "Дивоцвіт" під керівництвом Соломії Петришин та Надії Романів, а також колективи та виконавці народних домів Жовтанецької ТГ. Свято Купала у селі Жовтанці стало уже традиційним та збирає чимало жителів та гостей села біля місцевого ставка. Але кожного року колективи дарують глядачам оновлене дійство із яскравими номерами. Присутні аплодували та підспівували виконавцям  номерів концертної програми.
06 Липня, 2021 р., 15:16
Дедалі частіше вздовж доріг, потічків і річок, на занедбаних пасовищах, стихійних смітниках та приватних городах зустрічається великих розмірів (3-5 м висоти) рослина із розлогим зонтичним суцвіттям та грубим, до 10 см, стеблом. Попри свій екзотичний та безневинний вигляд вже не одна людина пізнала облудливу красу борщівника Сосновського.
06 Липня, 2021 р., 14:12
Органи соціального захисту населення наприкінці червня отримали інформацію від Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій на відповідність новим умовам її одержання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь