Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 Червня, 2017 р., 15:53
  25 червня 2017 року о 16 год. у приміщенні Народного дому с.Велике Колодно відбувся святковий концерт до дня Конституції України "Україно ненько мила" за участю учасників художньої самодіяльності. Організатори заходу директор Народного дому Марія Мельник та художній керівник Марія Глова.  
26 Червня, 2017 р., 15:40
Діти  учасників АТО  яскраво та весело провели суботній день, наповнивши його емоціями радості та позитиву, побувавши на благодійній акції "Зігріті добром" від соціального мегапроекту "Мій тато захищає Україну" Спершу дітки потрапили на майстер-класи за напрямками які собі обрали. Хтось розфарбовував керамічні вироби, хтось займався захопливим квілінгом і зміг своїми руками виготовити чарівні відкритки, які подарують своїм найріднішим людям. Не менш цікавим було заняття з виготовлення прикрас із маршмелоу, хтось виготовляв із зефіру квіточки, а хтось просто смакував солодощами під час заняття. А яке ж смачненьке печиво спекли дітки своїми руками. Старанно працювали над замішуванням тіста і ще старанніше самі поїдали внасноруч зготовані солодощі.
26 Червня, 2017 р., 10:02
Завершився 7 тур І етапу чемпіонату Кам'янка-Бузького району з футболу. Дві футбольні команди з нашої громади і надалі очолюють турнірний рейтинг.  
22 Червня, 2017 р., 14:37
До уваги жителів нашої громади! Кожного четверга в приміщенні сільської ради з 10:00 до 12:00 відбувається прийом громадян працівниками Пенсійного фонду. Відтепер жителі нашої громади можуть отримати такі послуги безпосередньо в сільській раді:
20 Червня, 2017 р., 11:57
В неділю 18 червня  відбувся 6 тур чемпіонату Кам’янка-Бузького району з футболу. За результатами матчів, команди нашої Жовтанецької громади ФК "Нива" та ФК "Сокіл"  вкотре здобувши перемогу очолюють турнірну таблицю.
19 Червня, 2017 р., 16:03
18 червня 2017 року відбулася перша виїзна зустріч голови громади Ярослава Деркача із жителями сіл Горпин та Вирів. Зустріч відбувалася за участі керівного складу об’єднаної громади, керівників структурних підрозділів Жовтанецької сільської ради, представників медицини, освіти та культури.
16 Червня, 2017 р., 15:09
      Літо – найулюбленіша пора, яку завжди з нетерпінням чекають діти. Адже це найдовший період відпочинку, нових пригод, подорожей, знайомств.       З 13 по 15 червня учні Великоколоднівського НВК побували в Карпатах. Відпочинок в цій перлині української природи є одним з найкращих і найефективніших шансів гарно провести час, ознайомитись з історією краю та оздоровитися. Він подібний до справжнісінької казки, яка існує в житті. Втомлені, але щасливі і радісні, з світлинами і враженнями, діти повертались додому.
16 Червня, 2017 р., 14:11
16 червня учні 9 класу отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту. Із закінченням неповної середньої школи їх привітали директор НВК Баган Р.О., перша вчителька Баган Г.П, класний керівник Онук І.О. та батьки. Із словами вдячності звернулися до усіх присутніх випускники 9 класу. Свято пройшло урочисто і цікаво. Хай їм щастить у всіх задумах і мріях.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь