Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Грудня, 2017 р., 00:37
21 грудня у НД села Велике Колодно відбувся семінар від радника з питань комунікації Darija Zubrytska. Завдяки пізнавальному семінару  працівники народних домів, бібліотек і керівники художніх колективів дізналися багато нового про культурні потреби молоді, світові та українські тенденції і масову культуру.
20 Грудня, 2017 р., 16:43
Сьогодні, 20 грудня, у селі Колоденці Жовтанецької ОТГ відкрили нові потужності ДП "Амбієнте Ферніче Україна".  Підприємство виготовляє меблі з високоякісних, екологічних матеріалів з використанням новітніх технологій, які задовільняють потреби найвимогливішого споживача. 
19 Грудня, 2017 р., 16:34
Напередодні улюбленого свята усіх дітлахів- дня святого Миколая Жовтанецька ОТГ привітала жителів громади солодкими подаруночками.  Подарунки отримали діти учасників АТО, діти-сироти, діти з особливими потребами, учні загальноосвітніх шкіл, дітки з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також одинокі старші жителі Жовтанецької сільської ради.
01 Листопада, 2017 р., 17:44
У неділю 29 жовтня чоловічий вокальний ансамбль "Джерело" народного дому села Велике Колодно взяв участь в обласному огляді конкурсі вокальних ансамблів Львівщини та зайняв почесне перше місце.  Огляд-конкурс відбувався в Львівському обласному центрі народної творчості та культурно-освітньої роботи. До уваги конкурсної комісії ансамбль виконав твори:
28 Жовтня, 2017 р., 11:20
27 жовтня у приміщенні Жовтанецької ЗОШ відбулася зустріч голови громади Ярослава Деркача із учасниками АТО, які проживають в об'єднаній територіальній громаді. Головними питаннями, які обговорювалося на зустрічі:надання первинної медичної допомоги, виділення земельних ділянок, перевезення пільговиків у громадському транспорті,забезпечення спільної психологічної реабілітації, виділення земельних ділянок ОСГ та ряд інши питань

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь