Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 Травня, 2017 р., 14:32
23 травня 2017 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Жовтанецької сільської ради. У порядку денному розглядались питання про відзначення 21-ї річниці Конституції України та проведення Міжнародного дня захисту дітей. Також прийнято рішення  про виділення матеріальної допомоги жителям громади, які звернулись із відповідними проханнями. Також затверджено річний План роботи сектору культури, молоді та спорту та ряд інших питань.
18 Травня, 2017 р., 11:19
Сьогодні, 18 травня українці всього світу відзначають Міжнародний день вишиванки. Свято, яке покликане зберегти народні традиції створення та носіння вишитого українського одягу. Особливо актуальним є вишиванки в наш час, адже це символ єднання українців всього світу, символ національної гідності та нескореності.
17 Травня, 2017 р., 17:05
  16 травня відбулася зустріч голови Кам'янка-Бузької РДА Володимиром Кириличем з жителями Жовтанецької ОТГ. На зустрічі були присутні освітяни, представники медицини, працівники Жовтанецької сільської ради. Зустріч була побудована у формі "питання-відповіді".
12 Травня, 2017 р., 23:34
Маленька перемога за найбільш популярний запис у фейсбук, проект "Активна громада-успішна громада" (створення соціо-культурного центру у громаді), тренінг-спілкування, нові знайомства, і це не весь перелік з яким повернулись наші працівники із програми #ВзаємодіяЗадляПеремоги.  Програма #ВзаємодіяЗадляПеремоги-це спільні тренінги організовані ГО #ЦеГрін та за підтримки #ЛОДА , мета яких допомогти учасникам підготувати соціально-культурні та економічні проекти та залучити сотні тисяч грантових інвестицій у розвиток районів Львівської області.  Результат участь в проекті- це корисні практичні навички у написанні проектів і неймовірно позитивні враження завдяки вдалій роботі тренерів Віталія Загайного, Наталії Кузьми і Валентини Когут.
05 Травня, 2017 р., 00:02
Наприкінці квітня представники 6 об’єднаних територіальних громад Львівщини, серед яких і наша - Жовтанецька громада в особі Степана Янишина- першого заступника сільського голови, відвідали Малопольське воєводство аби перейняти досвід децентралізації в екологічній та житлово-комунальній сферах.  У межах візиту делегація із Львівщини зустрілась із Віце-Маршалком Малопольського Воєводства Войцехом Козаком. Головна мета візиту - ознайомитись із напрацюваннями Малопольського Воєводства в галузі поводження з відходами та якості повітря. Для цього представники ОТГ відвідали сміттєспалювальний завод у Кракові.  Також у польському місті Сломніки представникам Львівщини презентували напрацювання у сфері так званих пасивних будівель : як приклад відновлюваних джерел енергії: басейн, школа, муніципальна будівля.
04 Травня, 2017 р., 00:46
І знову наші перемоги на Спортивних іграх Кам'янка-Бузького району. Перше місце у змаганнях з міні-футболу. Дякуємо хлопцям за гарну гру і особлива подяка Заліско Степану за організацію команди?
25 Квітня, 2017 р., 11:51
У неділю 23 квітня стартували XXIII відкриті Спортивні ігри Кам'янка-Бузького району. І наші перші здобутки: ІІ місце в командному заліку у змаганні з шахів(серед 9 команд). Вітаємо команду наших переможців:Косовського Андрія, Воловець Тараса та Косовську Ірину.
25 Квітня, 2017 р., 10:07
21 квітня працівники Жовтанецької сільської ради та активні жителі громади відвідали Гніздичівську ОТГ. На зустрічі у формі діалогу колеги поділилися досвідом роботи у своїх громадах та відкрили деякі секрети для успішної праці. Зустріч громад організовано спільно з Агенцією місцевого економічного розвитку Кам'янка-Бузького району.
20 Квітня, 2017 р., 12:08
20 квітня в НД с.Велике Колодно відбулася зустріч керівництва громади із працівниками народних домів та бібліотек Жовтанецької громади. Голова громади Ярослав Степанович Деркач представив керівника Сектора культури, молоді та спорту Жовтанецької сільської ради - Надію Шостак , яка ознайомила працівників з подальшим планом роботи та побажала успіхів.
19 Квітня, 2017 р., 11:23
17 квітня 2017 року від Жовтанецької громади було організовано посилки з Великодніми продуктами для хлопців, які лікуються у Львівському військовому госпіталі. Назбирали чимало пасок, м'ясних виробів, писанок. Посилка була передана в понеділок і передаємо навзаєм слова вдячності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь