Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 Липня, 2017 р., 23:59
14 липня завідувач Сектору культури, молоді та спорту Жовтанецької громади Шостак Н.С. провела нараду з працівниками Народних домів. Було підведено підсумки роботи за ІІ квартал і подано рекомендації щодо роботи у ІІІ кварталі. Завідувач сектору та директори і завідувачі Народних домів висунули свої пропозиції щодо покращення роботи.
14 Липня, 2017 р., 09:22
Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території земельної ділянки по вул. І. Франка №2«б», в с. Жовтанці, Кам’янка-Бузького р-ну., Львівської обл., для обслуговування нежитлової будівлі (навісу), який буде використовуватися для виробничих потреб.
13 Липня, 2017 р., 14:40
Нагадуємо, що у Жовтанецькій сільській раді відбуваються регулярні прийоми громадян працівниками Управління Пенсійного фонду в Кам'янка-Бузькому районі.  Прийом громадян відбувається кожного четверга з 10:00 до 12:00 год.
11 Липня, 2017 р., 20:53
11 липня 2017 року відбулася чергова 27 сесія VII скликання Жовтанецької сільської ради. Загалом розглянуто і прийнято рішення по найбільш важливим питанням діяльності сільської ради. Зокрема про зміни до бюджету сільської ради на 2017 рік та про місцеві податки та збори на 2018 рік.
10 Липня, 2017 р., 16:21
У неділю 9 липня відбулася чергова зустріч керівного складу Жовтанецької сільської ради із жителями сіл Грабовець та Вихопні. Як і на всіх попередніх зустрічах, голова громади ознайомив всіх присутніх із проведеною роботою в об'єднаній громаді та про плани на найближчий час. Також із доповідями виступили керівники структурних підрозділів Жовтанецької сільської ради. 
10 Липня, 2017 р., 09:42
Минулого тижня відбулось засідання комісії з оцінки проектних заявок, що можуть реалізовуватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.
08 Липня, 2017 р., 11:37
Ніч з 6 на 7 липня зібрала чимало людей на свято біля сільського ставка. Святкування, яке вже стало традиційним, цьогоріч пролунало гучно і весело. Урочиста святкова частина підготовлена учасниками художньої самодіяльності села. Глядачі захоплено дивились магічне дійство і активно брали участь у конкурсах.
05 Липня, 2017 р., 20:58
З 17 по 23 липня ГО «Центр просвітництва та розвитку людини» організовує  наметовий табір для дітей за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації у межах обласної програми "Молодь Львівщини" на 2016-2020 роки.  Місце проведення – навчально-тренувальний комплекс «Верещиця» Львівського державного університету внутрішніх справ.
05 Липня, 2017 р., 11:47
Кожне село нашої рідної України має своїх умільців, якими дуже пишається.  В НД с.Велике Колодно була представлена виставка робіт народних умільців Жовтанецької громади. Представлено роботи з сіл Колоденці, Горпина, Великого Колодна та Жовтанець. Умільці нашого села володіють рукоділлям, вишиванням, тканням, бісеруванням, ковальством, лозоплетінням, а також іншими талантами. На виставці можна було побачити роботи Томків Віри, Кіндрацького Андрія, Бабич Юлії, Димар Марії, Кравець Галини та Катерини, Романів Марії, Харачко Юрія, Харачко Ганни та Харачко Ольги. Ми пишаємось нашими майстрами і бажаємо їм здійснення творчих задумів.     

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь