Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

10 Квітня, 2017 р., 11:28
9 квітня у Жовтанецькій громаді визначили володаря Весняного Кубку громади з футболу. Володарем Кубку 2017 стала ФК "Нива" (Жовтанці), яка у фінальному матчі перемогла ФК "Cокіл" (Велике Колодно).  У боротьбі за третє місце з рахунком 2:1 ФК "Молодь" (Горпин) перемогла ФК "Ватра" (Новий Став). Голова громади Ярослав Деркач відзначив усі команди грамотами та медалями.
09 Квітня, 2017 р., 15:00
У неділю 9 квітня Жовтанецька сільська рада спільно із ГО "Єдність" за підтримки підприємця Олех Івана долучилися до акції "Великодній кошик для захисників України"
05 Квітня, 2017 р., 17:50
5 квітня відбувся тренінг: "Управління проектами" за підтримки Агенції місцевого економічного розвитку. У тренінгу взяли участь представники освіти, культури, медицини, депутати та активні жителі Жовтанецької громади. Надіємось, що знання, які отримали слухачі тренінгу, неодмінно їм пригодяться у написанні успішних проектів для розвитку нашої громади.
31 Березня, 2017 р., 00:01
30 березня 2017 року відбулось засідання виконавчого комітету Жовтанецької сільської ради. На засіданні комітету розглядались питання про проведення місячника з озеленення та благоустрою і Дня довкілля у громаді та питання про виплату матеріальної допомоги жителям Жовтанецької громади, які звернулись із відповідними проханнями та ряд інших питань. Особливих дискусій на виконкомі підняло питання відносно якості вивозу твердих побутових відходів фірмою "АВЕ Львів".
26 Березня, 2017 р., 16:51
У суботу 25 березня 2017 року народна аматорська самодіяльна хорова капелла "Нива" Народного дому с.Жовтанці захистили своє звання. Дякуємо всім учасникам! Молодці! Вітаємо!!!
22 Березня, 2017 р., 19:57
22 березня 2017 року у приміщенні Жовтанецької сільської ради відбулося засідання робочої групи в рамках розробки Стратегії соціально-економічного розвитку Жовтанецької ОТГ. За підсумками анкетування серед жителів були визначені найосновніші проблеми громади, які потребують вирішення. А це - ремонт доріг, вуличне освітлення, стихійні сміттєзвалища, надання першої медичної допомоги в неналежних умовах, високий рівень енергоспоживання та тепловтрат в бюджетних будівлях, відсутність інфраструктури для відпочинку мешканців. Створено кілька робочих груп по кількох напрямках, які будуть працювати пошуком способів вирішення даних проблем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь