Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 Січня, 2023 р., 12:55
СБУ вкотре нагадує про заборону поширення фото та відео фіксації в момент ракетних обстрілів ворога. А також про кримінальну відповідальність за несанкціоноване висвітлення інформації щодо розміщення оборонних об’єктів або дислокацію Збройних ЗСУ.
06 Січня, 2023 р., 21:53
Найщиріші вітання з Різдвом Христовим!
06 Січня, 2023 р., 11:20
Цього року вступні випробування та конкурсний відбір до вищих навчальних закладів заплановано провести з 01 до 18 серпня 2023 року
05 Січня, 2023 р., 13:25
Квадрокоптер від Жовтанецької територіальної громади уже на передовій та допомагає виявляти та нищити позиції московської орди.
05 Січня, 2023 р., 13:19
Львівський РТЦК та СП проводить відбір громадян, придатних до військової служби за станом здоров’я, яким небайдужа доля свого народу, територіальна цілісність України та які мають бажання проходити військову службу за контрактом.
04 Січня, 2023 р., 14:33
Триває збір коштів на автомобіль для 103-ої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України у складі якої житель села Вислобоки Іван Кулик.
22 Грудня, 2022 р., 09:16
Всечесний отче, дорогі парафіяни та гості церкви Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці  села Вислобоки!
19 Грудня, 2022 р., 11:04
Всечесні отці, дорогі парафіяни та гості села Честині! Щиро вітаю Вас із храмовим святом Святого Миколая Чудотворця! З давніх часів український народ вшанував Святого Миколая Чудотворця- заступника, наставника й покровителя дітей та знедолених, які найбільше потребували турботи. Сьогодні ж ми разом просимо Чудотворця берегти наших воїнів, допомогти їм вигнати ворогів з української землі та дарувати нам довгоочікувану перемогу. Молимося за наших захисників. Нехай усіх береже Бог. Бажаю зустріти цей величний і радісний день з добрими надіями, світлими помислами та добрими справами, з вірою та впевненістю у майбутнє України! З повагою голова Жовтанецької сільської ради Ярослав Деркач
16 Грудня, 2022 р., 12:40
У четвер, 15 грудня, під головуванням сільського голови Ярослава Деркача відбулося чергове засідання виконавчого комітету Жовтанецької сільської ради, на розгляд якого виносилося ряд питань із діяльності сільської ради та її структурних підрозділів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь