Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

02 Квітня, 2018 р., 10:47
30 квітня у місті Жовква відбулися публічні дебати на тему: "Навіщо громадам об'єднуватися?"
28 Березня, 2018 р., 17:28
 25 березня у НД с.Колоденці відбувся святковий концерт привячений 204-ій річниці з дня народження Тараса Шевченка.  Голова громади Ярослав Деркач подякував директору НД Посіко Михайлу за високу підготовку концерту та наголосив на важливості постатті Тараса Шевченка в сучасній історії України 
28 Березня, 2018 р., 10:44
27 березня 2018 року в приміщенні Львівської облдержадміністрації відбувся навчальний семінар для представників об'єднаних територіальних громад на якому вивчали особливості підготовки проектів для отримання субвенції з державного бюджету на розвиток інфраструктури об'єднаних територіальних громад, супровід інвестиційних проектів та проблемні питання містобудування та архітектури.  
27 Березня, 2018 р., 15:42
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року №107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва» Міністерством аграрної політики та продовольства України надаватиметься дотація  юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми та форми власності, що провадять діяльність у галузі тваринництва та утримують ідентифікованих і зареєстрованих корів молочного, молочно-м’ясного та м’ясного напряму продуктивності.
26 Березня, 2018 р., 14:56
Нарешті прийшла весна і після довгої і сніжної зими приємно вийти на вулицю, вдихнути запах теплого вітру та побачити перших весняних птахів. Як кажуть у народі, весною й жити легше, бо хоч настрій хороший! Та й Великдень не за горами, а тому сидіти й сумувати тим паче ніколи. Потрібно закочувати рукава і братись до роботи – прибирати! 
26 Березня, 2018 р., 11:29
Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації оголошує конкурс з визначення мікропроектів, розроблених громадськими та благодійними організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка. Проекти (програми, заходи), що подаються для участі у конкурсі, мають бути спрямовані на підтримку:
22 Березня, 2018 р., 12:26
     Управлінням соціального захисту населення Кам’янка-Бузької РДА проводиться робота щодо виплати разової грошової допомоги до Дня Перемоги інвалідам війни, учасникам бойових дій, учасникам війни та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни. Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 170 від 14.03.2018р. «Деякі питання виплати у 2018 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань», якою встановлено розміри щорічної разової грошової допомоги до 5 травня:
20 Березня, 2018 р., 15:10
20 березня у Жовтанецькій опорній школі відбулися урочисті "Шкільні посиденьки".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь