Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 Травня, 2018 р., 11:43
21 травня у Львівській ОДА відбулось друге засідання Комісії з оцінки проектних заявок, що можуть реалізовуватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.  
19 Травня, 2018 р., 15:47
19 травня голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач взяв участь у заході організованого Львівським центром розвитку місцевого самоврядування.  
18 Травня, 2018 р., 16:15
17 травня українці всього світу відзначають Міжнародний день вишиванки. Свято, яке покликане зберегти народні традиції створення та носіння вишитого українського одягу. Особливо актуальним є вишиванки в наш час, адже це символ єднання українців всього світу, символ національної гідності та нескореності.
17 Травня, 2018 р., 10:16
З ДНЕМ ВИШИВАНКИ! «Кожного разу коли їду на зйомки за кордон, то обов’язково до валізи кладу вишиванку. Для мене це не просто святковий одяг, а мій оберіг. Бо кожен хрестик на моїй вишитій сорочці благословенний материнською рукою. Це своєрідний символ, мій національний код. Навіть на відпочинку вишиванка зі мною. В неділю її одягаю і йду до однієї з місцевих церков. І таке відчуття, що тебе одразу ідентифікують, впізнають, приймають… І це неймовірне відчуття представляти себе і свою Батьківщину в такий оригінальний спосіб…»   Наталія Пиртик, кореспондентка телеканалу ЗІК
15 Травня, 2018 р., 15:47
15 травня 2018 року в Жовтанецькому опорному ЗЗСО фахівцями Кам’янка-Бузького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області було проведено позапланову перевірку з питань пожежної безпеки.  
14 Травня, 2018 р., 15:59
Український інститут вивчення Голокосту «Ткума» спільно з Міністерством освіти і науки України проводять XV Міжнародний конкурс «Уроки війни та Голокосту – уроки толерантності». Участь у конкурсі сприятиме формуванню знань про поліетнічну та багатокультурну історію України і міжнаціональні відносини, ствердженню національної свідомості та історичної пам’яті, усвідомленню значення уроків історії для сьогодення.
12 Травня, 2018 р., 14:43
У другу неділю травня в Україні відзначають день найдорожчої у житті людини – мами. І для найважливіших жінок Народні доми Жовтанецької ОТГ підготували святкові заходи.   
07 Травня, 2018 р., 14:49
6 травня, відбулись урочисті заходи з відзначення 103-ї річниці перемоги Українських січових стрільців на горі  Маківка, що у Сколівському районі Львівщини.  
06 Травня, 2018 р., 14:58
У п’ятницю, 4 травня, голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач взяв участь в урочистостях з нагоди 74-ї річниці створення військовій частині А-4623 – 540 Львівського зенітного ракетного полку імені Івана Виговського Повітряних Сил Збройних Сил України.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь