Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 Травня, 2019 р., 09:57
Жовтанецька сільська рада вітає команду з легкої атлетики Жовтанецької ОТГ із почесним І місцем у змаганнях за програмою спортивних змагань "Комплексні Ігри Кам'янка-Бузького району 2019". Змагання  відбувалися  у неділю 26 травня у смт.Добротвір. Участь у турнірі взяли 6 команд, які представляли населенні пункти та організації району. Жовтанецьку ОТГ представила команда у складі: Питель Наталія, Біла Мар'яна, Цюник Андрій та Вихопень Тарас на чолі із Степаном Заліском, спеціалістом відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Жовтанецької ОТГ
23 Травня, 2019 р., 17:45
??Борщівник Сосновського: як з ним бортись та як безпечно ліквідувувати отруйну рослину?
22 Травня, 2019 р., 17:47
Доброго дня!  Мене звати Ірина, я «вимушена переселенка» з Донецької області. Понад два роки проживаю у місті Хмельницький і за цей час жодного разу не зверталася до лікарів, проте наразі маю таку потребу. Поясніть будь ласка, що мені, як внутрішньо переміщеній особі, необхідно зробити щоб стати на облік у місцевій лікарні. Ірина Завальська  
17 Травня, 2019 р., 15:06
Цього року Новий Став отримав отримала довгоочікуваний спортивний майданчик. Для повноцінного функціонування спортивного майданчику в нічний час та захисту від нищення елементів майданчика Жовтанецькою сільською радою встановлено освітлення та камери відеоспостереження. Тож встановленні фонарі сприятимуть тому, що усі охочі зможуть позайматися на майданчику у вечірній час, а особливо з приходом осені, коли дні стають коротшими. 
16 Травня, 2019 р., 14:24
Жовтанецька сільська рада розпочала цьогорічний поточний гравійно-щебневий ремонт доріг, які знаходяться у комунальній власності сільської ради. Так зусиллями ради, за кошти місцевого бюджету проводиться ремонт вулиці Грабовського, що у селі Новий Став. Дана вулиця знаходилася в край аварійному стані.
16 Травня, 2019 р., 12:48
Жовтанецька об'єднана територіальна громада сьогодні приєдналася до святкування Дня вишиванки. З нагоди свята працівники сільської ради прийшли на роботу у традиційному українському одязі. Так ми пригадуємо і демонструємо велику спільну частину нашої ідентичності, почуваємо себе громадою. Орнаменти на вишиванках дивували широким розмаїттям як традиційних робіт, так і їх сучасних інтерпретацій. Співробітники в вишиванках мали вишуканий та елегантний вигляд і всі були одностайні в тому, що вишиванка – це такий символ, яка об’єднує весь український народ, та водночас вирізняє нас в усьому світі.
16 Травня, 2019 р., 10:02
15 травня 2019 року працівниками відділу надання соціальних послуг Жовтанецької сільської ради було проведено освітньо-виховний захід для батьків і дітей. Захід під назвою "Форум родин" відбувся з нагоди міжнародного дня сім',ї, який щорічно святкують 15 травня. Головним промовцем і натхненником заходу був отець Роман Кравець, який обговорив з батьками про "Жінкок в темі Св.Письма", роль матері в сім'ї. Основним мотивом зустрічі став спільний пошук додаткових ресурсів для виходу сімей із складних життєвих обставин.
15 Травня, 2019 р., 11:57
15 травня у Жовтанецькій ОТГ проводився круглий стіл на тему: СтопБулінг, CтопНасильство в рамках загальнонаціонального проекту Міністерства юстиції України #ЯМАЮПРАВО спеціалістом Кам'янка-Бузького відділу ДРАЦС у Львівській області! Зокрема представник юстиції поспілкувалася із працівниками відділу надання соціальних послуг Жовтанецької ОТГ та напрацювали спільні напрямки роботи. Мета проекту  проведення правороз’яснювальної роботи – підвищення правової грамотності українців, так як кожному гарантується право на знання своїх прав та обов’язків. Під час проведення інформування було надано відповіді на всі запитання та роздано тематичні буклети, з метою доведення відповідної інформації до відома населення 
15 Травня, 2019 р., 11:11
У селах Жовтанецької ОТГ функціонують футбольні команди, які проявляють себе на різних турнірах та чемпіонатах ОТГ, району та Львівської області зокрема.  Відповідно для підтримки та розвитку команд Жовтанецькою сільською радою затверджено Програму розвитку спорту згідно якої відбуваються закупівлі спортивного інвентарю та спорядження, перевезення футбольних команд та інші витрати. Зокрема цьогоріч сільською радою забезпечено усім необхідним інвентарем футбольні команди для повноцінних футбольних матчів, а також забезпечені виплати на виїздні матчі та різні турніри.
14 Травня, 2019 р., 21:23
14 травня австро-угорське військове кладовище 1914-1918, що поблизу села Жовтанці відвідали представники організації "Австрійський Чорний Хрест" з Австрії та діти, внуки учасників Першої світової війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь