Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

03 Серпня, 2019 р., 13:14
        Парафіяни церкви святого Пророка Іллі  села Колоденці святкують храмове  свято!        Усіх жителів та гостей села Колоденці, парафіян і прихожан церкви святого Пророка Іллі вітаю з Храмовим престольним празником!
01 Серпня, 2019 р., 11:23
Кількість жінок в Жовтанецькій громаді більша, ніж кількість чоловіків. Такі дані наводить Жовтанецька сільська рада станом на 1 серпня 2019 року.
31 Липня, 2019 р., 15:32
Друзі, сьогодні хочемо нагадати вам про механізми захисту від домашнього насильства, які були передбачені Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»
31 Липня, 2019 р., 15:09
-УНИКАЙТЕ ВІДКРИТОЇ МІСЦЕВОСТІ. Як відомо, блискавка зазвичай б’є по найвищому об’єкту на своєму шляху.
31 Липня, 2019 р., 12:23
У селі Жовтанці тривають роботи з впорядкування території біля адміністративного будинку Жовтанецької сільської ради. Зокрема проектом передбачено створення паркувальних місць для автомобілів відвідувачів та користувачів послугами, які надаються в адміністративному будинку.
30 Липня, 2019 р., 11:06
25 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Жовтанецької сільської ради На порядок денний було винесено питання, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади.
29 Липня, 2019 р., 15:36
Комісія з відбору Програми «U-LEAD з Європою» у складі експертів Програми, представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житловокомунального господарства України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства соціальної політики України, проаналізувала 179 заявок, що надійшли для отримання допомоги на створення / модернізацію ЦНАП, та відібрала 150 кандидатів для участі у Фазі Впровадження. 
29 Липня, 2019 р., 14:47
У селі Жовтанці тривають роботи по капітальному ремонті покрівлі Жовтанецьго НВК. У даній школі навчається понад 120 дітей (включно із дошкільною групою). Протягом попередніх років було проведено ремонт фасаду школи ( утеплено та проведено капітальний ремонт горища), замінено вікна, двері, проведено  капітальний ремонт системи опаленя. Проте покрівля даху протягом років фізично зносилася і Жовтанецькою сільською радою було прийнято рішення провести капітальний ремонт горища залучивши кошти за програмою обласного конкурсу мікропроектів та додавши співфінансування із інфраструкутрної субвенції ОТГ. Також до реалізації проекту залучено спонсорські кошти підприємств та залучено батьківську участь.
28 Липня, 2019 р., 09:49
28 липня ми відзначаємо День хрещення Київської Русі-України. Свято, яке духовно об’єднало українців, живить нашу віру у мир та добро на землі. Як свідчить багатовікова історія, християнська духовність була головним чинником збереження нашого народу. Невичерпний духовний і культурний потенціал християнства дає нам благодатні сили для творення добра, примноження любові та подолання негараздів. Сьогодні це свято об’єднує нас навколо справжньої духовної радості та національної ідеї. Воно є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей нашої історії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь