Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 Вересня, 2019 р., 09:49
17 вересня — саме час подякувати за відвагу і сміливість всім працівникам аварійно-рятувальних служб, адже в цей день відзначають День рятувальника України.
16 Вересня, 2019 р., 15:38
МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: як отримати статус особи з інвалідністю військовослужбовцю, який отримав поранення під час участі в АТО?  
20 Серпня, 2019 р., 14:28
ТОВ «АВЕ ЛЬВІВ» планує підвищити ціну на власні послуги по вивезенню сміття.
15 Серпня, 2019 р., 13:41
У селі Новий Став Жовтанецької ОТГ розпочато капітальний ремонт покрівлі даху школи. Проект реалізовується в рамках обласного конкурсу мікропроектів із залученням коштів інфраструкутрної субвенції ОТГ, коштів місцевого бюджету. Також до реалізації проекту залучено спонсорські кошти підприємств. 
13 Серпня, 2019 р., 17:04
У середу 14 серпня в с.Жовтанці з 10.00 до 17.00 буде припинено подачу газу у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на газопроводі низького тиску. Всім власникам комунально-побутових об'єктів, власникам житлових будинків перекрити контрольні і робочі крани до газових приладів. Вибачте за тимчасові незручності.
13 Серпня, 2019 р., 16:52
9 серпня 2019 року відбулася чергова  61 сесія VII скликання Жовтанецької сільської ради. Загалом розглянуто і прийнято рішення по найбільш важливим питанням діяльності сільської ради. Зокрема про зміни до бюджету сільської ради на 2019 рік, відповідно внесли зміни до цільових програм Жовтанецької сільської ради. Також розглянуто заяви громадян щодо земельних питань та прийнято рішення по  даних питаннях.
12 Серпня, 2019 р., 15:47
Жовтанецька ОТГ шукає саме тебе!
09 Серпня, 2019 р., 15:39
У Жовтанецькій ОТГ проживає біля 9 тисяч жителів, які мають понад 500 різних прізвищ. Є поширені прізвища, які носять дуже багато жителів, а є і прізвища які мають лиш одиниці. Абсолютним лідером у нашій громаді є прізвище «Вихопень», яке носять більше 400 жителів нашої громади. Також цікавим фактом є те, що у селі Якимів кожна четверта людина має прізвище «Кук».
06 Серпня, 2019 р., 16:49
Очільник Львівської юстиції Микола Станіщук роз`яснює те, що психологічне насильство полягає у словесних образах, погрозах, приниженнях, переслідуванні, залякуванні, обмеженні волевиявлення особи, контролі у репродуктивній сфері, що спричиняють невпевненість, нездатність захистити себе, шкоду психічному здоров’ю. Психологічне насильство не завжди проявляється у видимій словесній агресії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь