Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт поліцейського офіцера громади за пророблену роботу

Дата: 03.07.2020 20:39
Кількість переглядів: 1655

 
З метою більшого наближення до населення дільничними офіцерами поліції продовжуються заходи щодо звітування перед громадою про проведену роботу на території обслуговування. 

Так, в приміщенні сільської ради відбулася зустріч дільничного офіцера поліції з представниками сілської ради обслуговування. Перш за все дільничним офіцером поліції було проведено бесіду під час якої основну увагу було акцентовано на правопорушеннях, кримінальних злочинах та видах відповідальності за їх вчинення.

обслуговуваній дільниці Жовтанецької сільської ради  згідно робочого плану проводиться робота по розкриттю злочинів, які вчинені або готуються та попередження злочинів, притягнення винних осіб до відповідальності згідно чинного законодавства України, усуненню причин та умов, які призводять до вчинення правопорушень. Здійснюється розгляд скарг, заяв та повідомлень про кримінальні та інші правопорушення. Усі звернення, отримані під час прийому громадян, реєструються відповідно до Інструкції про порядок ведення єдиного обліку в органах поліції заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, затвердженої наказом МВС від 06.11.2015 року №1377

Проводиться профілактична робота та робота по упорядкуванні закладів  де дозволено продаж спиртного, так як дані заклади відвідують як неповнолітні, так і малолітні особи, особливо в нічний час, профілактика правопорушень пов’язаних із вчиненням домашнього насильства, проводиться індивідуально – профілактична робота з особами, які перебувають  під адміністративним наглядом у формі проведення профілактичних бесід про неприпустимість протиправної поведінки, роз’яснення наслідків протиправної поведінки, застосування заходів адміністративної чи кримінальної відповідальності.

 

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь