Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

11 Квітня, 2019 р., 15:21
ПРОЕКТ рішення "Про встановлення місцевих податків  і зборів на 2020 рік"
09 Квітня, 2019 р., 13:59
З метою покращення матеріального стану багатодітних сімей та створення належних умов для виховання дітей у багатодітних сім’ях  Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Деякі питання надання соціальної підтримки багатодітним сім’ям» від 13.03.2019 № 250.
08 Квітня, 2019 р., 16:55
Ця добра справа відбулася в рамках  місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території громади. За підтримки Жовтанецької сільської ради та Відділу освіти Жовтанецької сільської ради було вирішено прикрасити територію садочка декоративними деревами та іншими плодовими деревами. Озеленення дiлянки дитячого садка має велике значення для створення сприятливих умов для перебування там дiтей.Упорядкована ділянка садочка сприятиме повноцінному відпочинку, прищеплює любов до природи, розвиває дбайливе ставилення до зелених насаджень, привчає до охайності та порядку. Малеча була в захваті від побаченого, а працівники задоволені результатом  праці. Адже майбутнє не тільки природи, а й всієї країни, у руках наших діточок і онуків!  Додатково повідомляємо, що у рамках конкурсу Проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік буде реалізовано ще один проект у ДНЗ "Вишенька"- "Реконструкція території ДНЗ «Вишенька» (ясла-садок) Жовтанецької сільської ради Кам’янка-Бузького району Львівської області". Згідно кошторису, на території дитячого садка буде проведено реконструкцію доріжок та облагороджено територію біля входів у приміщення дошкільних груп.
08 Квітня, 2019 р., 16:54
Головне територіальне управління юстиції у Львівській області нагадує, що якщо ви  збираєтеся голосувати не за своєю виборчою адресою ,то  змінити місце голосування можна всім виборцям, які голосують не за місцем реєстрації. Для цього необхідно буде ще раз звернутися в центри реєстрації щодо тимчасової зміни місця голосування .
08 Квітня, 2019 р., 16:53
В рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!», Головне територіальне управління юстиції у Львівській області інформує про права споживачів.
08 Квітня, 2019 р., 12:42
5 квітня у молодіжному центрі #Idea, що в Народному домі села Велике Колодно відбулася неформальна зустріч голови Жовтанецької ОТГ Ярослава Деркача із молоддю нашої громади. 
08 Квітня, 2019 р., 12:22
Для активного дитячого дозвілля у селах нашої громади продовжуємо встановлювати дитячі майданчики!
04 Квітня, 2019 р., 16:42
Після об’єднання, життя у Жовтанецькій громаді змінюється у кращий бік. Зокрема проводяться капітальні вкладення в термомодернізацію закладів соціальної сфери: народні доми та заклади освіти. Це стосується і ДНЗ "Вишенька" (ясла-садок) Жовтанецької сільської ради, який забезпечує дошкіллям понад 167 дітей з нашої громади. У ДНЗ "Вишенька" реалізовується проект з утеплення будівлі садочку та влатуванні шатрового даху. Проект реалізовується за кошти Державного фонду регіонального розвитку, інфраструкутрної субвенції ОТГ, субвенції на соціально-економомічний розвиток та коштів місцевого бюджету сільської ради ОТГ . Реалізація цього проекту  допоможе економити на опаленні. 
04 Квітня, 2019 р., 12:38
Конституція України гарантує кожному право на працю та можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. 
02 Квітня, 2019 р., 14:58
Головне територіальне управління юстиції у Львівській області продовжує  інформувати про права споживачів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь