Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

08 Листопада, 2019 р., 11:59
Працівники культури та майстри народної творчості відзначили своє професійне свято. В Україні його щорічно святкують 9 листопада. З професійним святом працівників культури та майстрів народної творчості привітав голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач.
08 Листопада, 2019 р., 11:13
Щиро вітаю громаду села Печихвости із храмовим празником Святого Великомученика Димитрія Солунського! Пам'ять святого Димитрія Солунського ще з давніх-давен пов'язувалася на Русі з військовим подвигом, патріотизмом і захистом Вітчизни. Тож нехай святий великомученик Димитрій повсякчас підтримує нас, оберігає мужніх українських воїнів й їхні життя у боротьбі за довгоочікуваний мир у нашій багатостраждальній Україні! Бажаю з гідністю і честю проходити будь-яке випробування життя, завжди цінувати все те, що послав Всемилостивий Господь, не витрачати часу на образи, давати своєму серцю можливість щиро любити і сподіватися. Бажаю жити в мирний час, і нехай Господь надасть усім наснаги на добрії діла на благо України!
05 Листопада, 2019 р., 16:10
Рятувальники попереджають: такі пожежі загрожують не лише знищенням будівель та збитками екології – «завдяки» самовільному спалюванню сухої рослинності гинуть і люди, завдається непоправна шкода здоров'ю людини. Необдумане випалювання сухої рослинності призводить до загибелі всього живого і може спричинити лісову пожежу, яка здатна за лічені хвилини знищити не один гектар лісу. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Пожежі в екосистемах шкодять довкіллю, тваринному та рослинному світу, а дим небезпечний для здоров’я людей.
04 Листопада, 2019 р., 20:38
31-го жовтня у Львові вже вдруге вручили премію міста літератури ЮНЕСКО. Лауреатом премії став Андрій Содомора, який є вихідцем із села Вирів Жовтанецької ОТГ. Він отримав статуетку та 150 тисяч гривень за переклад творів Гесіода "Походження богів. Роботи і дні. Щит Геракла". Премію вручив міський голова Львова- Андрій Садовий. Про це нашому виданню повдомили у Львівській мерії.
01 Листопада, 2019 р., 14:08
31 жовтня, Христина Яцушко та Уляна Щекун, працівники відділу надання соціальних послуг населенню Жовтанецької сільської ради взяли участь у круглому столі на тему «Децентралізація vs деінституалізація. Що заважає впровадженню і розвитку соціальних послуг та захисту дітей в громадах», який відбувався у місті Києві. Захід відбувся за сприяння проекту «Медійна програма в Україні», яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.
01 Листопада, 2019 р., 12:41
Закликаємо Вас підписувати декларації із молодим  лікарем-терапевтом с.Жовтанці Капустяник Анною Юрієвною! Графік роботи лікаря: з 9:00 до 17:00 ( амбулаторія с.Жовтанці). 
01 Листопада, 2019 р., 11:03
У п'ятницю, 1 листопада, голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач привітав працівників соціальної сфери з їхнім професійним святом. Працівники відділу надання соціальних послуг Жовтанецької ОТГ Яцушко Христина, Щекун Уляна та Вовк Мирослава були відзначені подяками Жовтанецької об'єднаної територіальної громади.
31 Жовтня, 2019 р., 15:07
Львівобленерго повідомляє про планові відключення електроенергії: 4 листопада з 09.00 до 17.00 буде тимчасове призупинення електропостачання  у звязку із ремонтними роботами у селах Колоденці, Вихопні, Грабовець.
30 Жовтня, 2019 р., 14:27
29 жовтня відбулася нараду-тренінг з працівниками Народних домів. Начальник відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Надія Шостак провела  підсумки роботи у 2019 році та обговорили плани на найближче майбутнє. У порядку денному розглядали питання: -аналіз роботи народних домів -організація колективів до концерту у с. Старичі Яворівського р-ну -підведення підсумків соціо-культурного проекту «На лінії вогню» -слухали завідувача НД с.Горпин Бабич Любов, яка ділилася ідеями та пропозиціями після семінару для працівників культури ОТГ Львівщини.
30 Жовтня, 2019 р., 09:55
Заробітна плата- це винагорода за працю, яка в обов’язковому порядку має бути виплачена, а своєчасність її одержання  -конституційне право громадянина, яке захищається законом. Кодекс законів про працю закріплює основні права працівників. Серед них-право на одержання роботи з оплатою праці не нижче встановленого державою мінімального розміру. Стаття 43 Конституції України, в свою чергу, закріплює право саме на своєчасне одержання винагороди за працю, яке захищається законом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь