Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Яким буде дитсадок у Печихвостах? ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Дата: 05.10.2020 17:26
Кількість переглядів: 842

Фото без описуЖовтанецька сільська рада повідомляє, що на дитсадок у селі Печихвости залучено перші кошти в розмірі 2,6 млн. гривень з обласного бюджету та найближчим часом розпочнуться активні будівельні роботи. Після реалізації проєкту Жовтанецька громада отримає сучасний дитячий заклад дошкільної освіти на три повноцінні дошкільні групи із додатковими універсальними залами для музичних, фізкультурних, навчальних занять та ігор. Проєктом передбачено проведення повної реконструкції трьох  будівель комплексу старої школи, що включатимуть у себе ремонтні роботи конструкцій приміщень, зовнішніх мереж та споруд водопостачання, водовідведення, теплопостачання та газопостачання, благоустрій та озеленення території, ремонт усіх допоміжних будівель та споруд.Фото без опису

Проєктувальні роботи по ЗДО у селі Печихвости Жовтанецька сільська рада розпочала 26 липня 2018 року. З цього часу пройдено тривалу та вартісну процедуру виготовлення, отримання експертного звіту та затвердження проєктно-кошторисної документації реконструкції будівлі школи під ДНЗ. Із місцевого бюджету Жовтанецької сільської ради проплачено понад 450 тисяч гривень на виготовлення повного, якісного пакету документів (проєкто-кошторисної документації) із експертним звітом.

Загальна кошторисна вартість проєкту реконструкції становить 27,8 мільйона гривень.

Генеральний проєктувальник- ПП «Еркер», максимально ефективно підійшов до виконання роботи і експертизою встановлено, що документація розроблена з дотриманням вимог міцності, надійності та довговічності об’єкта будівництва ,його експлуатаційної безпеки та інженерного забезпечення,  у тому числі щодо доступності осіб з обмеженими можливостями. Проєкт відповідає санітарним, епідеміологічним нормам. Ефективними визнані екологічні, протипожежні заходи, заходи енергозбереження   та кошторисна частина проєкту.Фото без опису

Жовтанецькою сільською радою проведено прозору процедуру торгів згідно чинного законодавства на визначення підрядника для виконання робіт https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-02-20-002195-a та підписано угоду із переможчем  торгів- Підприємством об'єднання громадян "ЦЕНТР КОМПЛЕКС", який запропонував найнижчу вартість виконання робіт- 25,09 млн.гривень. Відтак, завдяки системі Prozzoro, сільська рада заощадить на виконаннях робіт понад 2 мільйони гривень.

Жовтанецька сільська рада працювала над залученням коштів на реалізацію даного проєкту з 2018 року. Зокрема, проєкт реконструкції подано у 2018 році на конкурс ДФРР (державного фонду регіонального розвитку) http://dfrr.minregion.gov.ua/Project-annotation?PROJT=22377 . Проте тоді не був обраний комісією для реалізації. Аналогічно проєкт був поданий на конкурс у наступних роках.

Лише у 2020 році було залучено перші кошти для реалізації проєкту та початку робіт з реконструкції будівлі. Зокрема рішенням  Львівської обласної ради було виділено 2,6 мільйона гривень для початку реалізації проєкту. Весною 2020 року, командою сільської ради знову підготовлено пакет документів на конкурсний відбір і  залучення коштів із ДФРР. Очікуємо на позитивний висновок і залучення значної частини коштів із Державного фонду регіонального розвитку.

Відтак цей дитячий садок буде сучасним дошкільним закладом. Особливо важливо, що у дитсадку буде музична зала, зал фізкультури та для навчальних занять та ігор- не у всіх дошкільних закладах нашої області вони є. В усіх групах буде окреме ігрове приміщення і окрема спальня.

p.s. на фото візуалізація будівель ДНЗ після ремонтних робіт.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь