Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Яким стане відновлений Народний Дім у Жовтанцях?ФОТО!

Дата: 30.09.2020 18:11
Кількість переглядів: 892

Фото без описуСтара будівля  Народного Дому в селі Жовтанці має перетворитися на сучасний громадський центр – центр культурного життя Жовтанецької об'єднаної територіальної громади.


У Народному Домі уже десятки років не  проводилися ремонтні роботи. Жовтанецькій об'єднаній територіальні громаді у спадок залишилася будівля у занедбаному стані, інженерні мережі були майже повністю зруйновані і навіть розкрадені. Але враховуючи великий мистецький потенціал жителів громади та важливості створення сучасного культурного центру , Жовтанецька сільська рада у 2019 році прийняла рішення на початок виготовлення проектно-кошторисної документації з капітального ремонту будівлі Народного Дому та благоустрою навколишньої території. Виготовлення ПКД – це тривалий у часі і вартісний етап у будь-якому проєкті. За попередніми підрахунками, лише на ремонт будівлі необхідно залучити понад 15 мільйонів гривень!

Проте із впевненістю можна буде сказати, що оновлений Народний дім має стати якісним громадським простором, де люди зможуть відпочивати, спілкуватимуся, збагачуватися новими знаннями. Архітектори пробують максимально зробити його безбар’єрним, щоб люди з обмеженими можливостями почували себе там комфортно.

Загалом двоповерхову споруду максимально потрібно відремонтувати із якісним громадським простором біля будівлі та можливості створення амфітеатру для заходів просто неба.

До відкриття оновленого Народного дому ще не близько. Спочатку потрібно отримати остаточний експертний висновок та зібрати ряд погоджувальних документів. Після цього важливим етапом є залучення коштів із різних  джерел фінансування для проведення якісних робіт.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь