Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ярослав Деркач взяв участь у "Форумі громад"

Дата: 13.10.2018 16:53
Кількість переглядів: 911

Фото без описуУ п`ятницю, 12 жовтня, у селі Давидові відбувався «Форум громад», участь в якому взяли представники об’єднаних територіальних громад Львівщини та інших областей України, представники влади, політики, експерти, науковці.  Зокрема участь у Форумі взяв і голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач, начальник відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Надія Шостак, та спеціаліст з інформаційно-організаційних питань - Роман Лоза.

 У межах форуму відбувалися тематичні панельні дискусії і виставка-ярмарок, для голів ОТГ провели екскурсію Давидівською громадою. 

Зокрема, Надія Шостак була доповідачем у панельній дискусії та ознайомила присутніх із успіхом Жовтанецької ОТГ у розвитку культури та молодіжної політики.

Форум – це платформа для обміну досвідом та обговорення актуальних проблем, а також перспектив у громадах Львівської області у зв’язку з процесом децентралізації. Захід має на меті посилення ролі місцевого самоврядування у розвитку держави, формування позитивного іміджу громад, створення передумов культурного співробітництва та зміцнення контактів між мешканцями.

Організатори заходу – Львівська обласна державна адміністрація та Давидівська об’єднана територіальна громада. Партнери – Асоціація міст України, Львівський центр розвитку місцевого самоврядування, Леокераміка, Львівська освітня фундація, Головне територіальне управління юстиції у Львівській області. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь