Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 Жовтня, 2017 р., 12:01
   14 жовтня відзначаємо 75-у річницю створення УПА, а також вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання захисника України. В цей час молимося за всіх, хто віддав життя за волю України.   Так у неділю 15 жовтня 2017 року громади сіл на чолі з о. Василієм, настоятелем церкви св.Дмитра с.Печихвости та о.Іваном, настоятелем церкви св.Миколая с.Честині відслужили панахиду на могилі полеглих воїнів УПА, імена яких невідомі.     Участь у заході взяв перший заступник сільського голови- Степан Янишин.
12 Жовтня, 2017 р., 12:26
У середу, 11 жовтня, відбулася тридцять перша сесія Жовтанецької сільської ради. Головував на сесії очільник сільської ради Ярослав Деркач. У ході засідання було розглянуто 34 питання порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних депутатських комісіях сільської ради. Традиційно депутати на сесії  вносили зміни та доповнення до рішення сесії Жовтанецької сільської ради від 30 грудня 2016 року №2 "Про сільський бюджет Жовтанецької сільської ради на 2017 рік".
11 Жовтня, 2017 р., 16:25
10 жовтня 2017 року  у с. Давидів Пустомитівського району відбувся перший навчальний семінар з екоменеджменту та природоохоронного законодавства для обєднаних територіальних громад. Участь у ньому прийняли представники Судововишнянської ОТГ, Давидівської ОТГ, Тростянецької ОТГ, Жовтанецької ОТГ, Новокалинівської міської ради, Бабинської ОТГ, Пустомитівської районної ради, Мурованської сільської ради, Сороки-Львівської сільської ради.
11 Жовтня, 2017 р., 12:44
До відома жителів громади!
11 Жовтня, 2017 р., 11:42
Кошти з інфраструктурної субвенції Жовтанецька об’єднана територіальна громада витратить на освіту. Як розповів голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач, за ці кошти утеплять Жовтанецьку опорну школу і зроблять для неї нове перекриття. Причому, оскільки інфраструктурна субвенція становить 4.3 млн грн, то на ці роботи громада витратить 700 тис. власних коштів. Згодом завдяки утепленню школи громада зможе економити на опаленні.
05 Жовтня, 2017 р., 14:26
  5 жовтня в актовому залі Дитячої музичної школи с. Жовтанці відбулась нарада працівників культури Жовтанецької громади.   Завідувач сектору культури, молоді та спорту Шостак Надія Степанівна ознайомила з основними документами, положеннями. Підведено підсумки роботи за ІІІ квартал 2017 року і надано рекомендації на ІV квартал.  Також, Надія Степанівна представила нового працівника - директора Народного дому с.Жовтанці - Вихопень Ірину Мирославівну і побажала терпіння, втілення в життя всіх добрих задумів, творчих злетів і успіхів у роботі.  
03 Жовтня, 2017 р., 14:40
В понеділок 2 жовтня 2017 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Жовтанецької сільської ради. У порядку денному були питання щодо підготовки соціальної сфери до роботи в зимовий періодд 2017-2018 рр. Також виконком продовжує розглядати звернення громадян щодо виділення матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань та потреб на лікування жителів громади. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь