Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 Грудня, 2019 р., 21:58
У неділю15 грудня народний дім села Жовтанці зібрав всіх охочих на "Андріївські вечорниці"- веселе й колоритне дійство та  найбільш шановане молодіжне свято. Автори ідеї та сценарію Ірина Вихопень та Соломія Петришин.
16 Грудня, 2019 р., 13:31
 18 грудня 2019 року о 17:00 годині в приміщенні Жовтанецької сільської ради (вул. Львівька, буд. 2) скликається чергова 65 сесія сільської  ради 7 скликання.
12 Грудня, 2019 р., 12:50
З метою попередження проведення самовільних рубок, безконтрольного перевезення та реалізації ялинок, у період підготовки до нового 2020 року розпочалась операція "Новорічна ялинка".
10 Грудня, 2019 р., 17:05
Жовтанецька ОТГ бере активну участь у конкурсах для залучення додаткових коштів для фінансування різних робіт у нашій громаді. Зокрема Жовтанецькою сільською радою подано 24 проєкти на обласний конкурс проєктів місцевих ініціатив у Львівській області у 2020 році:
09 Грудня, 2019 р., 15:20
6 ОТГ Львівщини мають найкращі фінансові показники. За результатами аналізу було сформовано рейтинги об’єднаних громад у розрізі 5 груп за критерієм чисельності населення. Зокрема Жовтанецька ОТГ займає друге місце за фінансовими показниками в області  серед громад із чисельністю населення 5-10 тис.осіб., поступаючись лише Славській ОТГ. Показник дотаційності бюджету Жовтанецької сільської ради за результатами січня-вересня 2019 року є лише 0,3%, а вже наступного року громада стане повністю бездотаційною.
06 Грудня, 2019 р., 12:18
Жовтанецька об'єднана територіальна громада вітає свого очільника Ярослава Деркача із ювілеєм 45-річчям. Ми раді працювати під вашим керівництвом, адже високі результати у справах, вірні рішення, особисті досягнення свідчать про мудрість, впевненість, доброту та терпіння! І в цей день прийміть найщиріші побажання від колективу, друзів та всієї громади.
05 Грудня, 2019 р., 20:45
5 грудня працівники відділу надання соціальних послуг Жовтанецької сільської ради долучилися до проведеня Всесвітньої акції  " 16 днів проти насильства". Вуличну акцію проведено спільно з Кам'янка-Бузьким Відділом Поліції. 
05 Грудня, 2019 р., 20:30
7 грудня відзначатимуть всесвітній День української хустки. З цієї нагоди стартував флешмоб «Зроби фото з хусткою». До цієї ініціативи долучилися жінки-депутатки Жовтанецької ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь