Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 Лютого, 2020 р., 15:56
Львівобленерго повідомляє про планові відключення електроенергії у cелах Вихопні , Колоденці та Грабовці.  6 березня з 9:00 до 17:00  будуть тимчасові призупинення електропостачання  у звязку із ремонтними роботами у cелах Вихопні, Колоденці та Грабовці.
25 Лютого, 2020 р., 16:31
25 лютого у Жовтанецькій сільській раді відбулася робоча зустріч щодо обговорення  бюджету соціального проекту "Центр підтримки сім'ї "Добре разом"".
24 Лютого, 2020 р., 19:41
За результатами аналізу бюджетів ОТГ України за 2019 рік  було сформовано рейтинги об’єднаних громад у розрізі 5 груп за критерієм чисельності населення. Зокрема Жовтанецька ОТГ займає третє місце за фінансовими показниками в області  серед громад із чисельністю населення 5-10 тис.осіб., поступаючись лише Славській та Мурованській ОТГ. Показник дотаційності бюджету Жовтанецької сільської ради за результатами січня-грудня 2019 року є лише 0,3%, а вже цього року громада є повністю бездотаційною.
20 Лютого, 2020 р., 14:21
У четвер, 20 лютого, з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні, у селі Жовтанці біля стелли "Небесна Сотня" відбулося громадське віче. Захід присвятили подвигу учасників Революції Гідності й увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні.  Участь у громадському віче взяли працівники Жовтанецької сільської ради, працівники Народного Дому с.Жовтанці, представники громадськості.
18 Лютого, 2020 р., 13:05
До Дня закоханих, 16 лютого, в Народному Домі села Жовтанці відбувся святковий концерт. Творчі колективи та сольні виконавці наповнили зал аурою романтики та нагадали всім, що любов існує і вона навіть ближче, ніж кожен із нас думає.
14 Лютого, 2020 р., 15:13
На сьогодні в Україні різними законодавчими актами передбачено різні види державних допомог. Призначити і виплатити їх – один із важливих напрямків діяльності Жовтанецької об'єднаної територіальної громади.
13 Лютого, 2020 р., 15:13
11 лютого 2020 року відбулася чергова  сесія  Жовтанецької сільської ради. В роботі  66-ї сесії сільської ради, яку провів голова ради Ярослав Деркач, взяли участь депутати громади, заступники сільського голови, начальники відділів та структурних підрозділів ОТГ.
11 Лютого, 2020 р., 12:57
У неділю, 9 лютого, студія танцю "Овація" під керівництвом Мар'яни Шабанової стали призерами Чемпіонату України з хореографічного мистецтва "Golden Kids". Конкурс хореографічного мистецтва проходив у місті ЛЬвові. Зокрема,  Жовтанецьку ОТГ представляли дітки у двох категоріях: 
11 Лютого, 2020 р., 11:38
10 лютого 2020 року в приміщенні Жовтанецької сільської ради відбулося публічне представлення інформації про виконання бюджету Жовтанецької об'єднаної територіальної громади за 2019 рік. Звіт про виконання бюджету можна знайти за посиланням https://zhovtanetska-gromada.gov.ua/docs/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь