Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 Березня, 2024 р., 16:11
Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області регулярно проводять тренінги, практикуми, зустрічі з платниками податків та громадянами щодо подання звітності суб’єктами господарювання, декларації про майновий стан та доходи громадянами за допомогою електронних сервісів. 
12 Березня, 2024 р., 12:23
У неділю, 10 березня, у Народному домі села Велике Колодно відбувся неймовірний концерт памʼяті легендарного композитора Володимира Івасюка.
11 Березня, 2024 р., 12:22
У суботу, 9 березня, у Народному домі села Колоденці відбувся вечір музики та поезії присвячений 210- їй річниці від дня народження генія українського народу - Тараса Шевченка.
06 Березня, 2024 р., 11:42
ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території колишнього господарського двору в селі Новий Став, Львівського району, Львівської області.
05 Березня, 2024 р., 16:12
З урахуванням вимог законодавства України про соціальний захист учасників бойових дій та громадян, що мають додаткові гарантії у спиянні працевлаштуванню, пропонується працевлаштування на службу в поліції (роботу) в підрозділи Управління поліції охорони у Львівській області (як у м.Львові, так і по області) на посади:
05 Березня, 2024 р., 16:08
Твої командири чекають на тебе! З нас — бойова підготовка, повне забезпечення та західна техніка. З тебе — залізна мотивація вчитися та бажання нищити русню. Єдність, братерство та легендарні битви — гарантуємо. Служба в Третій Штурмовій стане найкращими роками твого життя. Повний супровід оформлення у підрозділ, забезпечуємо транспорт та житло для рекрутів з регіонів. Переведення для чинних військовослужбовців ЗСУ, НГУ, ДССТ, ДПСУ. Заповнюй анкету на вступ і погнали: https://ab3.army/ 3-я окрема штурмова бригада
05 Березня, 2024 р., 14:00
Долучайтесь до плетіння маскувальних сіток у селі Жовтанці (приміщення Жовтанецького ліцею) Долучитись до плетіння сіток у селі Жовтанці можна щоденно (по буднях) з 16:00 до 20:00! Насправді, маскувальна сітка – це дуже важливий елемент ведення позиційної війни. Здебільшого, завдяки наявності маскувальних сіток підрозділи мають змогу залишатися непоміченими з неба та врятувати своє життя і техніку. У Жовтанецькій ТГ загалом працює 6 локацій із плетіння маскувальних сіток: -Народний дім с.Колоденці -Народний дім с.Велике Колодно -Ременівська опорна школа -Приватна школа с.Ременів -Жовтанецький ліцей -Народний дім с.Вирів Долучайтесь до плетіння сіток у своїх селах! Перемога – зосереджена в руках кожного свідомого громадянина нашої улюбленої країни. Разом до перемоги!
05 Березня, 2024 р., 11:12
З 1 березня 2024 року, на посаду директора Новоставської гімназії Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області призначено - Демську Христину Тарасівну.
05 Березня, 2024 р., 09:44
У суботу, 9 березня, о 17:00 у Народному дому села Колоденці відбудеться вечір музики і поезії з нагоди відзначення 210-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка!
05 Березня, 2024 р., 09:40
Запрошуємо на довгоочікуваний, неймовірний благодійний концерт на підтримку ЗСУ! У неділю, 10 березня, о 17:00 у народному домі села Велике Колодно відбудеться благодійний захід, присвячений легендарному українському композитору, одному з основоположників української естрадної музики. Пісні Володимира Івасюка завжди лишатимуться символом незламності українського духу! Вони щодня наповнюють серця мільйонів українців та вкотре підтверджують майстерність української пісні. У 75-ту річницю з дня народження Володимира Івасюка на сцені Народного дому села Велике Колодно звучатимуть улюблені пісні композитора у виконанні творчих колективів Жовтанецької територіальної громади. Запрошуємо усіх долучитись до заходу та підтримати Збройні Сили України своїм благодійним внеском!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь