Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 Березня, 2024 р., 15:01
Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно проводять тренінги, практикуми та зустрічі з платниками податків та громадянами щодо подання звітності суб’єктами господарювання та декларації про майновий стан та доходи громадянами за допомогою електронних сервісів. 
25 Березня, 2024 р., 15:00
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що Верховною Радою України 23 лютого 2024 року прийнято Закон України № 3603–ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення онлайн комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства».
25 Березня, 2024 р., 14:33
Набір на 7-му, заключну «Майстерню можливостей» оголошуємо відкритим!
25 Березня, 2024 р., 14:27
21 600 гривень зібрано для потреб Збройних Сил України у неділю, 24 березня, під час благодійних заходів за участі Народного аматорського хору ім.Є.Козака Народного дому села Велике Колодно.
25 Березня, 2024 р., 14:23
Вітаємо Ансамбль бандуристів «Dominus” (Керівник М.-В.Петрушинська) КЗ "Жовтанецька Мистецька Школа" із почесним ІІ-им місцем та званням Лауреата обласного огляду-конкурсу «Струни Кобзаря»
22 Березня, 2024 р., 16:11
Україні запускають ініціативу «Шкільний урок волонтерства», яка покликана надихнути підлітків займатися волонтерською діяльністю. В школах пройдуть 45-хвилинні уроки, на яких досвідчені волонтери/активісти/вчителі розкажуть, що таке волонтерство та поділяться інструментами, які допоможуть школярам долучитися до волонтерського руху. Ініціаторами проєкту виступає ГО «Українська Волонтерська Служба» та ГО «Рух Олександра Педана «JuniorS» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Міністерства молоді та спорту України та Міністерства освіти і науки.
22 Березня, 2024 р., 16:10
Волонтерська діяльність стала важливою складовою суспільного розвитку, основою розбудови громадянського суспільства, та відбудов країни, а участь у ній молоді є надзвичайно важливою. В Україні волонтерський рух завжди був популярним серед різних суспільних верств, особливо в молодіжному середовищі.
22 Березня, 2024 р., 14:46
Триває збір пропозицій на перейменування вулиці Миру у селі Велике Колодно! Вулиця Миру була названа радянською владою, виправдовуючи злочини тоталітаризму радянської доби! Тому на виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізації топонімії збираємо пропозиції від жителів вулиці на нову назву! Пропозиції можна написати у коментарях або залишити у старостинському окрузі!
22 Березня, 2024 р., 11:50
Хорові колективи закладів культури Жовтанецької ТГ переможці обласного огляду-конкурсу хорових колективів «Кобзарева дума», присвяченого 210-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка.
22 Березня, 2024 р., 11:49
Міністерство освіти і науки України інформує, що Рада молодих юристів України, Інститут політико-правових та релігійних досліджень, Київська Мала академія наук учнівської молоді за сприяння Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та підтримки Міністерства молоді та спорту України організовують Всеукраїнський молодіжний конкурс «Юридична освіта майбутнього».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь