Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Березня, 2024 р., 15:02
У неділю, 10 березня,в Кам’янка-Бузькому народному домі зійшлися аматори театрального мистецтва з цілого колишнього Кам’янка-Бузького району на фестивалі аматорських театральних колективів "Борітеся - Поборете!", присвяченому 210-й річниці від Дня народження Тараса Шевченка. Участь у фестивалі взяв театральний гурток "Амплуа" Жовтанецького ліцею, керівник- Надія Красінчук.
15 Березня, 2024 р., 15:00
60 тисяч гривень для потреб Збройних Сил України від Жовтанецької гімназії!
15 Березня, 2024 р., 14:52
У Жовтанецькій територіальній громаді відбулися чергові спортивні змагання з футзалу в межах проєкту "Пліч о пліч"
15 Березня, 2024 р., 14:47
Воїна Романа Біліха із села Велике Колодно посмертно нагородили памʼятною відзнакою «Князівський хрест Героя «Навіки в строю»».
15 Березня, 2024 р., 14:46
Запрошуємо жінок на острівець взаємної підтримки і турботи!
14 Березня, 2024 р., 14:56
У четвер, 14 березня, відправлено допомогу для військовослужбовців 710-ої бригади охорони батальйону інженерної підтримки. Запит було закрито завдяки фінансовій підтримці представників бізнесу, благодійних внесків жителів громади! У запит від військових входили інструменти (дрельки, болгарки та ін), планшети, будівельні матеріали, компресори, одяг та ряд інших речей! Спільними зусиллям вдалось за короткий термін закрити даний запит!
13 Березня, 2024 р., 09:40
Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.
12 Березня, 2024 р., 16:30
У перших числах березня через обласну службу зайнятості роботу шукали 159 учасників бойових дій, з котрих 131 зі статусом безробітного. Серед захисників – 19 осіб з інвалідністю, 8 – жінок, 49 – осіб з вищою освітою, 60 – з професійно-технічною.
12 Березня, 2024 р., 16:12
   Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області постійно роз’яснюють актуальні питання податкового законодавства, зокрема консультують щодо декларування доходів громадян, в тому числі й щодо нюансів подання податкової декларації для отримання податкової знижки. Так, нещодавно фахівці інспекції розповіли платникам про особливості заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи за минулий рік, терміни її подання та сплати визначених податкових зобов’язань. Було зазначено, що декларація про майновий стан і доходи подається до 1 травня 2024 року у разі обов'язкового декларування доходів, а для отримання податкової знижки  – до 31 грудня 2024 року. Декларацію можна подати в будь-який зручний спосіб: за допомогою Електронного кабінету чи застосунку «Моя податкова», поштою, особисто або уповноваженою на це особою.
12 Березня, 2024 р., 16:12
     Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою на черговій зустрічі з платниками податків було перераховано основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь