Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 Березня, 2024 р., 16:48
Пів сотні заявників із Львівщини стали переможцями четвертої хвилі проєкту «єРобота».
27 Березня, 2024 р., 16:14
Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова, за підтримки міністерств і відомств, у березні-червні 2024 року проводить ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю право на життя».
27 Березня, 2024 р., 16:12
Закрито черговий запит від військовослужбовців із нашої громади. Завдяки вашим донатам на благодійних концертах, 24 березня, Народний аматорський хор ім.Євгена Козака у церквах сіл Горпин та Вирів придбано амуніцію для військовослужбовців. За ваші донати було придбано бронежилет повної комплектації із бічним балістичним захистом, керамічними броне-плитами, сумками для скиду магазинів, підсумки для магазинів, гранат, турнікети, підсумок для аптечки, підсумок напашник. Надіємось, що дана амуніція дозволить вберегти життя наших Захисників! Продовжуємо усі спільно працювати для нашої Перемоги! Віримо у перемогу! Віримо у ЗСУ! Слава Україні!
27 Березня, 2024 р., 15:10
Учасники художньої самодіяльності закладів культури Жовтанецької ТГ переможці обласного огляду-конкурсу читців «Борітеся, поборете!», присвяченого 210-ій річниці від дня народження Тараса Шевченка.
27 Березня, 2024 р., 14:54
Вітаємо Тріо «Мелоді» Народного дому села Велике Колодно (керівник -Марія Максимишин) із перемогою у фестивалі-конкурсі української сучасної пісні та популярної музики «ПЕРЕВЕСЛО», присвяченого пам’яті композитора-пісняра Ігоря Білозіра.
26 Березня, 2024 р., 12:43
Чергова допомога для наших захисників. Придбано засіб РЕБ проти FPV-дронів із додатковою батереєю для 14-ої БрОП НГУ у складі вихідець с.Велике Колодно Жовтанецької ТГ Андрій ПАВЛИШИН. Наші хлопці віддано тримають позиції. Проте їх безатакують атакують FPV-дрони противника. Надіємось, що даний засіб РЕБ дозволить вберегти не одне життя наших Захисників! Дякуємо усім, хто долучився до збору! Продовжуємо усі спільно працювати для нашої Перемоги! Віримо у перемогу! Віримо у ЗСУ! Слава Україні!
26 Березня, 2024 р., 11:18
Начальник Кам’янка-Бузької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Тарас Печора під час чергової зустрічі із платниками податків у форматі «круглого столу» розповів про актуальні питання податкового законодавства, зокрема щодо декларування доходів громадян за 2023 рік, порядку отримання податкової знижки, застосування РРО/ПРРО, використання електронних сервісів ДПС.  
26 Березня, 2024 р., 10:07
Жителі області матимуть змогу телефонувати на «гарячу лінію» ПФУ з 10:00 до 12:00.
26 Березня, 2024 р., 10:06
Подати заяву на призначення субсидії до Пенсійного фонду України можна не лише особисто звернувшись до сервісних центрів, а й за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.
25 Березня, 2024 р., 15:02
Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області надають платникам фахові консультації та практичну допомогу з питань застосування податкового законодавства. Нещодавно під час чергової зустрічі фахівці ДПІ поінформували, що громадяни, які впродовж минулого року отримували доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок не утримувався, зобов’язані задекларувати такі доходи до 1 травня 2024 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь