Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

05 Березня, 2024 р., 09:38
Нещодавно в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся тренінг, на якому податківці інформували платників про актуальні питання податкового законодавства та допомогали громадянам  скористатися електронними сервісами Державної податкової служби.
05 Березня, 2024 р., 09:38
Терміновий збір коштів на засоби РЕБ проти FPV-дронів для 14-ої БрОП НГУ у складі вихідець с.Велике Колодно Жовтанецької ТГ Андрій ПАВЛИШИН
05 Березня, 2024 р., 09:37
Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області надають платникам фахові консультації та практичну допомогу з питань застосування податкового законодавства. Нещодавно під час чергової зустрічі фахівці ДПІ поінформували, що громадяни, які впродовж минулого року отримували доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок не утримувався, зобов’язані задекларувати такі доходи до 1 травня 2024 року.
05 Березня, 2024 р., 09:24
    Нещодавно начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою було проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з актуальних питань податкового законодавства.
05 Березня, 2024 р., 09:23
На це питання заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління              ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що згідно з абзацом першим п. 49.2 ст. 49 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платник податків зобов’язаний за кожний встановлений ПКУ звітний період, в якому виникають об’єкти оподаткування, або у разі наявності показників, які підлягають декларуванню, відповідно до вимог ПКУ подавати податкові декларації щодо кожного окремого податку, платником якого він є. Абзац перший п. 49.2 ст. 49 ПКУ застосовується до всіх платників податків, в тому числі платників, які перебувають на спрощеній системі оподаткування обліку та звітності.
04 Березня, 2024 р., 11:01
У п'ятницю, 1 березня, о.Ярослав Тищак освятив чергові два автомобілі для потреб військовослужбовців ЗСУ із нашої громади.
04 Березня, 2024 р., 09:20
«Ніхто більшої любові не має над ту,як хто свою душу поклав би за друзів своїх». (Ів.15,13).
01 Березня, 2024 р., 13:29
ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території для внесення змін до детального плану території для розміщення ставкового господарства з підсобними приміщеннями в урочищі «Біля Кринички» поблизу села Жовтанці Кам’янка-Бузького (зараз Львівського) району (за межами населеного пункту).
29 Лютого, 2024 р., 10:17
Перерахунок пенсій проведуть без додаткових звернень пенсіонерів, за матеріалами пенсійних справ.
29 Лютого, 2024 р., 10:15
Захворіти на сказ може людина або тварина, якщо їх укусить, подряпає або ослинить пошкоджені шкірні покрови інфікована тварина.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь