Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 Серпня, 2020 р., 11:20
За результатами аналізу бюджетів ОТГ України за І півріччя 2020 року  було сформовано рейтинги об’єднаних громад у розрізі 5 груп за критерієм чисельності населення. Зокрема Жовтанецька ОТГ займає друге місце за окремими показниками виконання місцевого бюджету ОТГ  за І півріччя 2020 року в області  серед громад із чисельністю населення 5-10 тис.осіб., поступаючись лише Славській. Показник дотаційності бюджету Жовтанецької сільської ради за результатами січня-червня 2020 року є  0,0%, тобто цього року громада є повністю бездотаційною.
24 Серпня, 2020 р., 18:28
Сьогодні, 24 серпня 2020 року, у День незалежності України, в селі Велике Колодно освячено символічну курган-могилу борцям за незалежність України, воїнам УПА, Небесній Сотні та сучасним воїнам-героям. Чин освячення здійснили отець Ярослав Шикула та отець Роман Кравець. Після освячення могили та пам‘ятного хреста було звершено панахиду за полеглими Героями України всіх часів. Із вітальним словом до усіх присутніх звернулися голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач, депутат Львівської обласної ради Володимир Кирилич та головний спеціаліст із зв'язків з громадськістю БФ "Контінентал Фармер Груп" Дмитро Мороз. Патріотичними піснями вітав усіх Народний аматорський хор ім.Євгена Козака та чоловічий вокальний ансамбль "Джерело". Урочистості завершилися спільним виконанням духовного гімну України «Боже великий, єдиний!».   Довідково: Проєкт реконструкції символічної могили "БОРЦЯМ за волю України" реалізований в рамках реалізації проєктів-переможців обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив. Спільними зусиллями Жовтанецької сільської ради, Львівської обласної ради та спонсорського внеску БФ "Контінентал Фармерз Груп".
23 Серпня, 2020 р., 12:50
Дорогі жителі Жовтанецької об'єднаної територіальної громади! Сердечно вітаю Вас з Днем Державного Прапора України!   Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України, символ єднання українців всього світу і таки. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.   То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.    Від усього серця бажаю Вам, щоб ваше життя завжди було, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.   Зі святом Вас дорогі жителі громади!   З повагою голова Жовтанецької об'єднаної  територіальної громади   Ярослав Деркач
21 Серпня, 2020 р., 14:13
Жовтанецькою сільською радою придбано спортивний інвентар для дитячо-юнацької футбольної секції ДЮСШ. Нещодавно представники дитячої секції здобули перемогу на футбольному турнірі у селищі Запитів.
21 Серпня, 2020 р., 14:12
Новий комплект форми сьогодні вручено для футбольного команди "Нива" села Жовтанці. ФК "Нива" села Жовтанці - команда, яка представляє нашу громаду на обласному рівні. Тож бажаємо хлопцям перемог та досягнення спортивних вершин.
19 Серпня, 2020 р., 14:08
Вітаємо дитячу футбольну команду Жовтанецької ОТГ під керівництвом Степана Заліска з перемогою у футбольному турнірі присвяченому до Дня Незалежності та з нагоди відкриття спортивного майданчика у селищі Запитів. Участь у турнірі взяли також команди із села Ременів та селища Запитів. Гравець нашої команди Андріан Левицький визнаний кращим гравцем турніру. Вітаємо команду та бажаємо подальших спортивних перемог
19 Серпня, 2020 р., 08:26
Всечесний отче Андрію, дорогі парафіяни храму Преображення Господнього села Вирів!
17 Серпня, 2020 р., 17:59
На стадіоні  села Жовтанці засіяли газон Через 3 тижні на футбольному полі зазеленіє нова травичка. А потім ще тривалий догляд поля до початку перших матчів. На таку подію очікують уболівальникіи, та й футболісти ждуть цього з нетерпінням. Адже саме вони перевірятимуть її якість своїми ногами.
14 Серпня, 2020 р., 16:16
Серпень- останній місяць літа та чудова можливість для поїздок та вражень.  Наша громада багата на чудові пам'ятки архітектури, красиві пейзажі та місця для натхнення. Тож закликаємо жителів громади ділитися у мережі Facebook фото та враженнями про місця, які варто відвідати. 
14 Серпня, 2020 р., 15:53
Станом на сьогодні, усі навчальні заклади нашої громади готуються до повноцінного початку навчального року. Відділом освіти Жовтанецької сільської ради придбано дезінфікуючі засоби, безконтактні термометри та інші засоби.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь