Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 Вересня, 2020 р., 14:51
Жовтанецька сільська територіальна виборча комісія інформує, що у Жовтанецькій сільській раді утворено 7 багатомандатних виборчих округів з виборів депутатів Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області. Розподіл наведений у таблиці.
12 Вересня, 2020 р., 10:59
Шановні спортсмени, тренери, вчителі, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту! Щиро вітаю всіх Вас з Днем фізичної культури та спорту України!
08 Вересня, 2020 р., 16:25
Шановні жителі громади! Закликаємо Вас підписувати декларації із молодими  лікарями КНП ЦПМСД Жовтанецької сільської ради. У  амбулаторії ЗПСМ с.Жовтанці та с.Велике Колодно віднедавна працюють нові лікарі, з яким є можливість заключити декларації.
07 Вересня, 2020 р., 16:27
До уваги водіїв, жителів громади та гостей. Біля адміністративної будівлі та майбутнього ЦНАПу у селі Жовтанці відкрито територію після капітального ремонту. 
01 Вересня, 2020 р., 11:36
Дорогі учні, шановні вчителі, батьки!
31 Серпня, 2020 р., 13:19
Відділ освіти Жовтанецької сільської ради закупив медичні маски для працівників навчальних закладів нашої громади. Попередньо було придбано антисептики, безконтактні термометри та інші засоби  для усіх закладів.   Навчальний процес у школах буде організовано відповідно до вимог МОЗ щодо навчання під час карантину.   Бажаємо залишатися усім здоровими.
31 Серпня, 2020 р., 12:00
Минає веселе літо і настає осінь — пора навчання. З наступного тижня наша ОТГ перебуватиме у "жовтій" карантинні зоні, а це означає, що навчальний процес у громаді стартуватиме з 1 вересня.
28 Серпня, 2020 р., 08:25
Всечесні отці, дорогі жителі та гості села Жовтанці!  Щиро вітаю Вас із храмовим празником Успіння Пресвятої Богородиці!        Нехай Небесна заступниця Пресвята Марія завжди оберігає вас і обдаровує всіх вас щасливими літами, міцним здоров’ям.        Нехай благодать Божа примножить вашу віру і наповнить серця ваші Божою любов'ю, найкращими людськими чеснотами, благословить на добрі справи, принесе злагоду Вашим родинам. Нехай Господь допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх Вас на добрі справи на благо та добробут наших родин, рідного села та усієї України!     Сердечно бажаю Вам, здоров’я, добра, достатку, щастя і гараздів, радості та великої духовної благодаті!        З повагою голова Жовтанецької об'єднаної територіальної громади   Ярослав Деркач 28 серпня  2020 року
27 Серпня, 2020 р., 17:25
 Для перших класів освітніх закладів нашої Жовтанецької ОТГ придбано мультимедійне обладнання.
27 Серпня, 2020 р., 16:52
У цей день, 27 серпня 1856 року, народився Іван Франко, знакова постать не лише української, але й світової історії та культури. Сам Іван Франко неодноразово бував у селі Жовтанці, а саме у місцевої вчительки рідної мови та літератури Климентини Попович. Часто Іван Франко писав вірші з посвятою "К.П.": Гарна дівчино, пахучая квітко, Оком і словом стріляєш ти мітко. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь