Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

05 Листопада, 2020 р., 14:38
Наша громада все ближче до відкриття сучасного Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу). Жовтанецька сільська рада виконала сучасний ремонт приміщення та облаштувала його для осіб з інвалідністю, а Програма "ULEAD з Європою / ULEAD with Europe" надала уже сучасні меблі.
04 Листопада, 2020 р., 16:05
У селі Печихвости розпочато роботи з реконструкції будівлі школи під дитячу дошкільну установу.
04 Листопада, 2020 р., 15:01
Жовтанецька сільська територіальна виборча комісія інформує про результати виборів сільського голови та депутатів Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області.
21 Жовтня, 2020 р., 17:36
16 жовтаня 2020 року в приміщенні Жовтанецької сільської ради відбулася остання сесія Жовтанецької сільської ради VII  скликання. Голова Жовтанецької сільської ради Ярослав Деркач подякував усім депутатам за сумлінну працю впродовж каденції (4 роки). 
15 Жовтня, 2020 р., 18:00
У селі Жовтанці завершено капітальний ремонт комунальної вулиці Великий Кут. Замовник робіт - Жовтанецька сільська рада. Вартість виконання робіт 1 158174,79 грн. З яких: -кошти обласного бюджету 375 000 грн,  -решта - фінансування з місцевого бюджету Жовтанецької сільської ради.
15 Жовтня, 2020 р., 12:57
З 9 по 11 жовтня в дитячому оздоровчому таборі "Росинка" (с.Зіболки) проходив обласний Вишкіл  виховників та джур "Джура  захисник 2020".  Нашу громаду представляли вихованці національно - патріотичного гуртка Жовтанецького опорного ЗЗСО: рій "Варшава" та рій "Гусар".    Протягом цього вишколу, наші діти стріляли, долали смугу перешкод, шукали міни, метали гранати, бавилися в тактичні ігри, вправлялися в теоретичному конкурсі на знання історії,  співали,  танцювали,  несли нічну варту, віджималися,  бігали за визначеним маршрутом та самостійно готували собі обід.     Щиру подяку за духовну  підтримку висловлюємо отцям капеланам Руслану  Матвієнко та Андрію Вересу. Вчителю Богдану Хай, спеціалісту сільської ради Степану Заліско, директору НД с.В.Колодно Соломії Петришин та Степану Кікелі в організації поїздки та вишколу наших роїв. Свій виступ на цьому вишколі  діти присвятили полеглим за волю України  та вихідцям з нашої громади, які воювали у складі УПА!
13 Жовтня, 2020 р., 18:41
Сьогодні,  12 жовтня 2020 року,  у селі Жовтанці відкрито перший відділ Центру підтримки сім'ї "Добре разом". На відкритті відділу Центру були присутні голова Жовтанецької сільської ради Ярослав Деркач, представники соціального відділу БФ "Львівської освітньої фундації" Маріанна Білик та Іванна Рудакевич (грантодавці), спеціалісти відділу надання соціальних послуг Жовтанецької сільської ради, голова Кам'янка-Бузької РДА Христина Замула.
12 Жовтня, 2020 р., 16:52
У Жовтанецькій громаді проведено I туристичний пізнавальний квест серед учнів закладів освіти "Моя громада- громада вражень". 
05 Жовтня, 2020 р., 17:26
Жовтанецька сільська рада повідомляє, що на дитсадок у селі Печихвости залучено перші кошти в розмірі 2,6 млн. гривень з обласного бюджету та найближчим часом розпочнуться активні будівельні роботи. Після реалізації проєкту Жовтанецька громада отримає сучасний дитячий заклад дошкільної освіти на три повноцінні дошкільні групи із додатковими універсальними залами для музичних, фізкультурних, навчальних занять та ігор. Проєктом передбачено проведення повної реконструкції трьох  будівель комплексу старої школи, що включатимуть у себе ремонтні роботи конструкцій приміщень, зовнішніх мереж та споруд водопостачання, водовідведення, теплопостачання та газопостачання, благоустрій та озеленення території, ремонт усіх допоміжних будівель та споруд.
03 Жовтня, 2020 р., 17:07
Неймовірний сюрприз підготували працівники культури Жовтанецької ОТГ для освітян нашої громади. В переддень професійного свята Дня вчителя до кожного навчального закладу нашої громади завітав творчий колектив із музичним привітанням. Керівництво громади відзначили подякою кожен педагогічний колектив за високий професіоналізм, сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток освіти Жовтанецької об'єднаної територіальної громади. Дякуємо нашим вчителям. Зі святом!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь