Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

01 Жовтня, 2020 р., 21:03
Нещодавно відбулося урочисте відкриття Народного Дому в селі Горпин.  Відновлений заклад культури в селі Горпин повністю капітально відремонтований та закуплено усе необхідне обладнання та устаткування.  
30 Вересня, 2020 р., 18:11
Стара будівля  Народного Дому в селі Жовтанці має перетворитися на сучасний громадський центр – центр культурного життя Жовтанецької об'єднаної територіальної громади.
30 Вересня, 2020 р., 14:21
Жовтанецька сільська територіальна виборча комісія  інформує про графік проведення зустрічей кандидатів на посаду голови та депутатів Жовтанецької сільської ради.
30 Вересня, 2020 р., 12:59
Шановні бібліотекарі, володарі книжок, книжкових полиць, покровителі каталогів та картотек, періодичних видань, журналів!
29 Вересня, 2020 р., 18:26
На жаль, від середи, 30 вересня НОВОСТАВСЬКИЙ НВК  закривається на карантин і навчання відбуватиметься у дистанційному форматі, орієнтовно, протягом 2 тижнів.
26 Вересня, 2020 р., 20:51
Всечесні отці, дорогі жителі та гості села Велике Колодно.        У день храмового свята Воздвиження Чесного і Животворчого Хреста Господнього  прийміть від мене найщиріші вітання.         Нехай добрий і всемогутній Господь дарує мир, здоров’я, достаток, спокій та велику любов. Бажаю, щоб Божа ласка та опіка сповнили серця кожного милосердям та надією.                Нехай цей урочистий празник принесе добро і достаток до Ваших осель, затишок та Господню благодать.           Нехай Господь допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх Вас на добрі справи на благо та добробут наших родин, рідного села та усієї України!       Сердечно бажаю Вам, здоров’я, добра, достатку, щастя і гараздів, радості та великої духовної благодаті!
24 Вересня, 2020 р., 13:10
Для забезпечення освітнього процесу перших класів нашої громади, які навчаються за програмою Нової української школи 2020/2021 придбано ноутбуки. Закупівля відбувається за кошти субвенції НУШ та із співфінансування із місцевого бюджету. 
23 Вересня, 2020 р., 16:26
20 вересня 2020 року відбулася довгоочікувана подія – урочисте відкриття Народного дому в с.Горпин Жовтанецької об'єднаної територіальної громади. Ніби на замовлення день видався теплим і сонячним, неначе благословляв всіх присутніх.  Приємно було бачити на святі стільки мешканців села та гостей, що з’їхалися з інших сіл нашої громади, щоб розділити з мешканцями села радість та урочистість події. Відбулося справжнє свято – урочисте відкриття Народного дому після проведення капітального ремонту.
17 Вересня, 2020 р., 17:11
Щиро вітаю рятівників Місцевої пожежної команди Жовтанецької сільської ради, усіх працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь