Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ДПІ

25 Березня, 2024 р., 15:00
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що Верховною Радою України 23 лютого 2024 року прийнято Закон України № 3603–ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення онлайн комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства».
20 Березня, 2024 р., 10:21
Нещодавно фахівцями Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області було проведено для платників податків черговий тренінг з питань декларування доходів, отриманих у 2023 році.
20 Березня, 2024 р., 10:21
Нещодавно начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області Тарас Печора провів сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з актуальних питань податкового законодавства.
20 Березня, 2024 р., 10:19
На це питання заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що абзацами першим та другим п. 295.1 ст. 295 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) встановлено, що платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.
12 Березня, 2024 р., 16:12
   Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області постійно роз’яснюють актуальні питання податкового законодавства, зокрема консультують щодо декларування доходів громадян, в тому числі й щодо нюансів подання податкової декларації для отримання податкової знижки. Так, нещодавно фахівці інспекції розповіли платникам про особливості заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи за минулий рік, терміни її подання та сплати визначених податкових зобов’язань. Було зазначено, що декларація про майновий стан і доходи подається до 1 травня 2024 року у разі обов'язкового декларування доходів, а для отримання податкової знижки  – до 31 грудня 2024 року. Декларацію можна подати в будь-який зручний спосіб: за допомогою Електронного кабінету чи застосунку «Моя податкова», поштою, особисто або уповноваженою на це особою.
12 Березня, 2024 р., 16:12
     Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою на черговій зустрічі з платниками податків було перераховано основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи.  
12 Березня, 2024 р., 16:11
Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області регулярно проводять тренінги, практикуми, зустрічі з платниками податків та громадянами щодо подання звітності суб’єктами господарювання, декларації про майновий стан та доходи громадянами за допомогою електронних сервісів. 
05 Березня, 2024 р., 09:38
Нещодавно в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся тренінг, на якому податківці інформували платників про актуальні питання податкового законодавства та допомогали громадянам  скористатися електронними сервісами Державної податкової служби.
05 Березня, 2024 р., 09:37
Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області надають платникам фахові консультації та практичну допомогу з питань застосування податкового законодавства. Нещодавно під час чергової зустрічі фахівці ДПІ поінформували, що громадяни, які впродовж минулого року отримували доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок не утримувався, зобов’язані задекларувати такі доходи до 1 травня 2024 року.
05 Березня, 2024 р., 09:24
    Нещодавно начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою було проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з актуальних питань податкового законодавства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь