Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ДПІ

20 Березня, 2024 р., 10:19
На це питання заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що абзацами першим та другим п. 295.1 ст. 295 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) встановлено, що платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.
12 Березня, 2024 р., 16:12
   Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області постійно роз’яснюють актуальні питання податкового законодавства, зокрема консультують щодо декларування доходів громадян, в тому числі й щодо нюансів подання податкової декларації для отримання податкової знижки. Так, нещодавно фахівці інспекції розповіли платникам про особливості заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи за минулий рік, терміни її подання та сплати визначених податкових зобов’язань. Було зазначено, що декларація про майновий стан і доходи подається до 1 травня 2024 року у разі обов'язкового декларування доходів, а для отримання податкової знижки  – до 31 грудня 2024 року. Декларацію можна подати в будь-який зручний спосіб: за допомогою Електронного кабінету чи застосунку «Моя податкова», поштою, особисто або уповноваженою на це особою.
12 Березня, 2024 р., 16:12
     Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою на черговій зустрічі з платниками податків було перераховано основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи.  
12 Березня, 2024 р., 16:11
Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області регулярно проводять тренінги, практикуми, зустрічі з платниками податків та громадянами щодо подання звітності суб’єктами господарювання, декларації про майновий стан та доходи громадянами за допомогою електронних сервісів. 
05 Березня, 2024 р., 09:38
Нещодавно в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся тренінг, на якому податківці інформували платників про актуальні питання податкового законодавства та допомогали громадянам  скористатися електронними сервісами Державної податкової служби.
05 Березня, 2024 р., 09:37
Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області надають платникам фахові консультації та практичну допомогу з питань застосування податкового законодавства. Нещодавно під час чергової зустрічі фахівці ДПІ поінформували, що громадяни, які впродовж минулого року отримували доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок не утримувався, зобов’язані задекларувати такі доходи до 1 травня 2024 року.
05 Березня, 2024 р., 09:24
    Нещодавно начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою було проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з актуальних питань податкового законодавства.
05 Березня, 2024 р., 09:23
На це питання заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління              ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що згідно з абзацом першим п. 49.2 ст. 49 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платник податків зобов’язаний за кожний встановлений ПКУ звітний період, в якому виникають об’єкти оподаткування, або у разі наявності показників, які підлягають декларуванню, відповідно до вимог ПКУ подавати податкові декларації щодо кожного окремого податку, платником якого він є. Абзац перший п. 49.2 ст. 49 ПКУ застосовується до всіх платників податків, в тому числі платників, які перебувають на спрощеній системі оподаткування обліку та звітності.
23 Лютого, 2024 р., 15:25
   Нещодавно у Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року». На запитання платників відповідала заступниця начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксана Солонинка.
23 Лютого, 2024 р., 15:25
Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно роз’яснюють актуальні питання податкового законодавства та допомагають громадянам користуватися електронними сервісами ДПС, зокрема Електронним кабінетом та мобільним застосунком «Моя податкова».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь