Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ДПІ

01 Травня, 2024 р., 12:32
У Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно надаються кваліфіковані консультації для платників податків. 
01 Травня, 2024 р., 12:30
При відвідуванні Центру обслуговування платників Кам’янка-Бузької державної податкової інспекції громадяни отримують роз’яснення щодо застосування норм податкового законодавства та термінів сплати податків та зборів до бюджетів, проводиться звірка розрахунків та ін.   
01 Травня, 2024 р., 12:29
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що в Електронному кабінеті удосконалено сервіс одержання платником документа, що підтверджує стан розрахунків з державним та місцевими бюджетами, а також цільовими фондами, який формується автоматизовано з накладенням кваліфікованого електронного підпису керівника економічного аналізу територіального органу ДПС.
22 Квітня, 2024 р., 15:02
Днями у приміщенні Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся семінар-тренінг для представників бізнесу щодо податкового законодавства.
22 Квітня, 2024 р., 15:01
Начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою було проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань декларування минулорічних доходів, з яких не були сплачені податки.
22 Квітня, 2024 р., 15:00
При відвідуванні Центру обслуговування платників Кам’янка-Бузької державної податкової інспекції громадяни отримують роз’яснення щодо застосування норм податкового законодавства та термінів сплати податків та зборів до бюджетів, проводиться звірка розрахунків та ін. 
22 Квітня, 2024 р., 14:59
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до ст. 67 Конституції України кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку та розмірах, встановлених законом. Усі громадяни щорічно подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) за минулий рік у порядку, встановленому законом.
15 Квітня, 2024 р., 09:37
В Кам’янка-Бузькій ДПІ  надають консультаційну допомогу підприємцям У ЦОПі Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно надають кваліфіковані консультації для платників щодо питань оподаткування, сплати податків та нових податкових змін.  
15 Квітня, 2024 р., 09:36
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до підпункту 166.3.7 п. 166.3 ст. 166 Податкового кодексу України платник податку має право на податкову знижку на повернення суми коштів, сплачених у зв'язку з переобладнанням транспортного засобу. 
09 Квітня, 2024 р., 15:21
Днями в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області був проведений тренінг з платниками з питань подання звітності в електронному вигляді та роботи податкових сервісів. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь