Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ДПІ

Сторінка на стадії наповнення!

22 Квітня, 2024 р., 15:02
Днями у приміщенні Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся семінар-тренінг для представників бізнесу щодо податкового законодавства.
22 Квітня, 2024 р., 15:01
Начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою було проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань декларування минулорічних доходів, з яких не були сплачені податки.
22 Квітня, 2024 р., 15:00
При відвідуванні Центру обслуговування платників Кам’янка-Бузької державної податкової інспекції громадяни отримують роз’яснення щодо застосування норм податкового законодавства та термінів сплати податків та зборів до бюджетів, проводиться звірка розрахунків та ін. 
22 Квітня, 2024 р., 14:59
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до ст. 67 Конституції України кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку та розмірах, встановлених законом. Усі громадяни щорічно подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) за минулий рік у порядку, встановленому законом.
15 Квітня, 2024 р., 09:37
В Кам’янка-Бузькій ДПІ  надають консультаційну допомогу підприємцям У ЦОПі Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно надають кваліфіковані консультації для платників щодо питань оподаткування, сплати податків та нових податкових змін.  
15 Квітня, 2024 р., 09:36
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до підпункту 166.3.7 п. 166.3 ст. 166 Податкового кодексу України платник податку має право на податкову знижку на повернення суми коштів, сплачених у зв'язку з переобладнанням транспортного засобу. 
09 Квітня, 2024 р., 15:21
Днями в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області був проведений тренінг з платниками з питань подання звітності в електронному вигляді та роботи податкових сервісів. 
09 Квітня, 2024 р., 15:21
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою було проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія». 
09 Квітня, 2024 р., 15:20
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що згідно з п.п. 1 п. 291.4 ст. 291 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) до платників єдиного податку, які відносяться до першої групи, належать фізичні особи – підприємці (далі – ФОП), які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року.
09 Квітня, 2024 р., 15:20
Начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарас Печора провів робочу зустріч для платників податків та громадян щодо подання декларацій про майновий стан та доходи за результатами 2023 року. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь