Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ДПІ

01 Квітня, 2024 р., 16:40
Начальник Кам’янка-Бузькій ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Тарас Печора провів сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія». 
01 Квітня, 2024 р., 16:40
У Кам’янка-Бузькій ДПІ ГУ ДПС у Львівській області регулярно надаються фахові консультації та практична допомога з питань застосування податкового законодавства.
01 Квітня, 2024 р., 16:39
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що перелік земельних ділянок, які не підлягають оподаткуванню земельним податком, наведено у ст. 283 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).
26 Березня, 2024 р., 11:18
Начальник Кам’янка-Бузької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Тарас Печора під час чергової зустрічі із платниками податків у форматі «круглого столу» розповів про актуальні питання податкового законодавства, зокрема щодо декларування доходів громадян за 2023 рік, порядку отримання податкової знижки, застосування РРО/ПРРО, використання електронних сервісів ДПС.  
25 Березня, 2024 р., 15:02
Працівники Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області надають платникам фахові консультації та практичну допомогу з питань застосування податкового законодавства. Нещодавно під час чергової зустрічі фахівці ДПІ поінформували, що громадяни, які впродовж минулого року отримували доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок не утримувався, зобов’язані задекларувати такі доходи до 1 травня 2024 року.
25 Березня, 2024 р., 15:01
Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно проводять тренінги, практикуми та зустрічі з платниками податків та громадянами щодо подання звітності суб’єктами господарювання та декларації про майновий стан та доходи громадянами за допомогою електронних сервісів. 
25 Березня, 2024 р., 15:01
Днями начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарас Печора під час проведення сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія»  відповідав на актуальні запитання платників.
25 Березня, 2024 р., 15:00
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що Верховною Радою України 23 лютого 2024 року прийнято Закон України № 3603–ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення онлайн комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства».
20 Березня, 2024 р., 10:21
Нещодавно фахівцями Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області було проведено для платників податків черговий тренінг з питань декларування доходів, отриманих у 2023 році.
20 Березня, 2024 р., 10:21
Нещодавно начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області Тарас Печора провів сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з актуальних питань податкового законодавства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь