Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ДПІ

30 Травня, 2024 р., 10:09
Проведення консультацій для платників податків є постійною практикою фахівців Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області. Адже такі заходи, сприяють налагодженню комунікації з платниками податків, підвищенню їх податкової обізнаності, що в свою чергу сприяє належній сплаті податків до бюджетів. 
22 Травня, 2024 р., 16:53
Начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управлінняДПС у Львівській області Тарасом Печорою надано коментар-відповідь про те, що програмний реєстратор розрахункових операцій (далі – ПРРО) реєструється на окрему господарську одиницю, реквізити якої зазначаються у розрахунковому документі (чеку). 
22 Травня, 2024 р., 01:59
Начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управлінняДПС у Львівській області                  Тарас Печора провів сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань нюансів податкового законодавства. 
22 Травня, 2024 р., 01:56
Начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управлінняДПС у Львівській області Тарасом Печорою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до абзаців другого і третього п. 45.1 ст. 45 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) податковою адресою платника податків – фізичної особи визнається місце її проживання, за яким вона береться на облік як платник податків у контролюючому органі. 
22 Травня, 2024 р., 01:55
Проведення консультацій для платників податків є постійною практикою фахівців Кам’янка-Бузької ДПІ. Адже такі заходи, сприяють налагодженню комунікації з платника податків, підвищенню їх податкової обізнаності, що в свою чергу сприяє належній сплаті податків до бюджетів.   
22 Травня, 2024 р., 01:55
Відбулося засідання «круглого столу» за участі начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тараса Печори та платників податків на тему: «Новації та зміни податкового законодавства». 
22 Травня, 2024 р., 01:54
На сьогодні важливо для суб’єкта господарювання бути поінформованим щодо податкового законодавства. Саме на цю тематику і відбулася «гаряча лінія», під час якої начальникКам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарас Печора відповів на запитання платників податків.  
15 Травня, 2024 р., 02:00
Днями у приміщенні Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся семінар-тренінг для представників бізнесу щодо податкового законодавства. Лектором виступила заступниця начальника інспекції Оксана Солонинка.  
13 Травня, 2024 р., 01:58
При відвідуванні Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області громадяни отримують роз’яснення щодо застосування норм податкового законодавства та термінів сплати податків та зборів до бюджетів, проводиться звірка розрахунків та ін.  
01 Травня, 2024 р., 12:33
Начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області                    Тарас Печора провів сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань нюансів податкового законодавства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь