Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 Березня, 2019 р., 10:14
Головне територіальне управління юстиції у Львівській області продовжує  розповідати про права споживачів.
25 Березня, 2019 р., 10:05
Доброго дня! Я - переселенець з нині окупованої території у Луганській області, хочу взяти участь у виборах Президента України, які відбудуться в неділю. Поясніть будь-ласка, чи маю я право брати участь у голосуванні і що для цього потрібно?
22 Березня, 2019 р., 11:05
15 березня 2019 року з ініціативи активної молоді, учасників молодіжного центру #IDEA   та Відділу культури,сім'ї, молоді та спорту Жовтанецької ОТГ сільською радою прийнято рішення «Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу молодіжної ради при сільській раді".  Створення молодіжної ради забезпечить регулярне проведення тренінгів та семінарів, створення умов для реалізації проектів, розроблених представниками молодіжних рад, творчого та інтелектуального розвитку молоді, національно-патріотичного виховання.
20 Березня, 2019 р., 14:17
Жовтанецька ОТГ утворилася шляхом об'єднання трьох сільських рад: Жовтанецької, Великоколоднівської та Вирівської. До новоутвореної ради на перших виборах 18 грудня 2016 року було обрано 26 депутатів пропорційно до кількості населення у селах об'єднаної громади. Загалом, починаючи від першої сесії новоутовреної ОТГ, яка відбулася 28 грудня 2016року  і до березня 2019 року відбулося уже 40 засідань Жовтанецької сільської ради. Підбиваючи підсумки ми підготували візуалізацію відвідуваності депутатів засідань у відсотковому відношенні до загальної кількості сесій скликання ради.  
18 Березня, 2019 р., 10:12
Вітаю, пане Міністре! Чи не могли б ви мені відповісти на декілька запитань щодо виконання рішення суду? Маю на руках рішення суду і не знаю, що робити з ним далі. 
16 Березня, 2019 р., 11:32
15 березня відбулося засідання сесії Жовтанецької сільської ради, яку провів сільський голова Ярослав Деркач. На порядок денний було винесено ряд питань щодо функціонування та розвитку громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь