Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Березня, 2019 р., 16:06
Видатки в галузі культури Жовтанецької ОТГ у 2018 році профінансовано  у сумі 4765,422 тис. грн.,   у тому числі видатки загального фонду -  3370,606 тис.грн., спеціального фонду – 1394,816 тис.грн.  Із загальної суми, видатки на заробітну  плату склали  2480,410 тис. грн.
15 Березня, 2019 р., 11:22
У селі Новий Став розпочато будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям. Станом на сьогодні розпочато роботи із підготовки основи для майданчика. 
14 Березня, 2019 р., 15:45
3075,2 тисяч гривень профінансовано із місцевого бюджету Жовтанецької сільської ради на оплату за використані енергоносії та оплату комунальних послуг у бюджетних установах Жовтанецької сільської ради у 2018 році (опалення, електропостачання, водовідведення у школах, народних домах, бібліотеках, амбулаторіях та ін. комунанльних установах ОТГ). Завдяки впровадженні заходів з енергозбереження вдалося зменшити видатки на оплату послуг ніж передбачалось на початку 2018 року. Зокрема профінансовано без заборгованості 87,9 % річних призначень. 
14 Березня, 2019 р., 14:16
14 березня в Україні відзначають День добровольця. У цей  день голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач та голова Кам'янка-Бузької РДА Володимир Кирилич привітали  Ірину Косовську- дівчину-добровольця із села Жовтанці.  Жителька села Жовтанці Ірина Косовська  стала єдиною дівчиною-добровольцем у Жовтанецькій громаді, яка пішла служити в зону АТО.  "В житті активна, розумна дівчина. У школі найбільше любила математику та була постійним переможецем районних олімпіад із математичних наук. Найбільше полюбляє шахи, чемпіон районних змагань із шахів",- розповіла Уляна Щекун спеціаліст відділу надання соціальних послуг Жовтанецької ОТГ. 15 березня  виповниться рівно рік із видачі Ірині посвідчення бійця-добровольця, якиа брав участь у захисті територіальної цілісності та державного сувернітету на сході України. Дівчина розповідає, що серед військових відчуває себе «своєю» та продовжує свою справу навчаючись у Військовій академії м.Одеса.
14 Березня, 2019 р., 10:22
За рахунок коштів Фонду соціального страхування України здійснюється надання допомоги по тимчасовій втраті працездатності, починаючи з шостого дня перебування на лікарняному. Упродовж 2018 року страхувальниками було надано до Кам’янка-Бузького відділення Фонду заяви-розрахунки для фінансування 76646 днів тимчасової непрацездатності, що на 7620 днів або на 10,0 % більше, ніж у 2017 році.
13 Березня, 2019 р., 09:28
Видатки по галузі «Фізкультура і спорт» у Жовтанецькій ОТГ із місцевого бюджету  у 2018 році  склали  89,765  тисяч гривень. З яких понад 35 тисяч гривень спрямовано на  перевезення спортсменів, організацію та проведення таких заходів:  участь у чемпіонаті Львівської області з пляжного волейболу у смт.Добротвір;  участь у 23 спортивних іграх Кам’янка-Бузького району;   участь  у змаганнях з волейболу серед команд ОТГ;  участь у чемпіонаті Кам’янка-Бузького району з футболу.
13 Березня, 2019 р., 09:09
Павло Дмитровичу, роз’ясніть, будь ласка, як стягнути аліменти з колишнього чоловіка? Ми не проживаємо разом понад один рік, батько дитину майже не бачить та матеріально не підтримує. Дякую за відповідь.
12 Березня, 2019 р., 10:59
Шановний Павло, щотижня залюбки читаю Ваші консультації з конкретними порадами і вирішила сама звернутись із запитанням.  Через 2 місяця я готуюсь стати мамою. Про послугу реєстрації народження у пологовому будинку вже знаю. Знайомі розповіли, що додатково можна отримати «пакунок малюка».  Можете більш детально про нього розповісти? 
11 Березня, 2019 р., 11:41
За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України по території області: В найближчу годину із збереженням до кінця доби 11 березня по області очікується надзвичайний вітер (південно-західний з переходом на північно-західний) з поривами 35 – 40 м/с – III рівень небезпечності, червоний. Пропонуємо вашій увазі ознайомитись з основними правилами поведінки під час грози, сильного вітру та шквалів: Сильні вітри, шквали та смерчі - стихійне лихо, яке виникає в будь-яку пору року. Фактори небезпеки грози, сильного вітру, шквалів: травмування, а інколи і загибель людей; руйнування інженерних споруд та систем життєзабезпечення, доріг та мостів, промислових і житлових будівель, особливо їх верхніх поверхів і дахів; перекидання телеграфних стовпів, виривання дерев та утворення завалів; знищення садів та посівів на полях.
11 Березня, 2019 р., 11:25
Це призводить до руйнування екосистеми! Під час випалювань гине насіння рослин як на землі, так і під землею. Виживає, як правило, найгрубіша трава і бур’ян, заглушаючи при цьому ослаблену іншу флору.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь