Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

09 Квітня, 2020 р., 16:43
Жовтанецька сільська рада закликає жителів громади навести лад на подвір’ях та на вулицих біля власних будинків.
07 Квітня, 2020 р., 16:33
Оновлений Народний Дім села Горпин готується до відкриття. Стараннями Жовтанецької сільської ради протягом двох років тривали активні ремонтні роботи, які перетворювали критично-аварійну будівлю у сучасний і комфортний культурний осередок села Горпин та нашої громади загалом. Вже скоро той момент, коли капітально-оновлений (ззовні і всередені) Народний Дім села Горпин відкриє свої двері для всіх учасників художньої самодіяльності та вдячних глядачів. Народний дім стане справжнім осередком культури села Горпин, славного гарними народними традиціями.  Тут у круговерті життя зуміли зберегти культурну спадщину та мистецьке надбання нашого краю. Те, що мешканці села люблять гарні дійства, концерти, вистави- факт незаперечний. І тому як молоді, так і літні люди залюбки беруть участь на сцені, а самодіяльні аматорські колективи завжди мають багато вдячних глядачів. А ще люди кажуть, що живе село коли звучать пісні. В Народному домі села Горпин пісня звучить дуже часто і звучить вона урочисто, піднесено і щиро.
04 Квітня, 2020 р., 16:22
1.Чому запровадили правило носити з собою документи, що посвідчують особу?
02 Квітня, 2020 р., 10:39
800 тисяч гривень на невідкладні заходи з запобігання можливому поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 виділила з місцевого бюджету Жовтанецька сільська рада. Таке рішення вона прийняла на своїй позачерговій сесії 19 березня 2020 року.
01 Квітня, 2020 р., 15:48
У зв’язку з епідемією вірусу covid-19 та введенням особливої ситуації на території України, контролери енергонагляду ПрАТ «Львівобленерго» не мають змоги зняти покази лічильників, що обліковують витрати електроенергії за адресою Вашого проживання. Для уникнення можливих некоректних нарахувань за електроенергію просимо Вас передати телефоном  0996329467 або через сайт loe.lviv.ua показники лічильника електроенергії контролеру енергонагляду, який закріплений за : населеними пунктами Жовтанецької ОТГ                                     
30 Березня, 2020 р., 15:18
У зв’язку з карантинними заходами у світі збільшується кількість випадків домашнього насильства: соціальна ізоляція означає, що люди, які потерпають від насильства, залишаються наодинці з кривдником. Гендерне насильство має тенденцію посилюватись під час надзвичайних гуманітарних ситуацій та конфліктів, що є найпоширенішим серед найменш зареєстрованих порушень прав людини.
28 Березня, 2020 р., 19:47
Сьогодні, 28 березня 2020 року головою Львівської облдержадміністрації Максимом Козицьким передано два автомобілі для Амбулаторій  Жовтанецької ОТГ у с.Жовтанці та с.Велике Колодно. Автомобілі марки  Renault Duster придбані за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток охорони здоров’я у сільській місцевості. Вартість одного Renault Duster становить 422 тис. грн. Забезпечення службовим автотранспортом – це один із основних кроків розвитку первинної медичної допомоги у сільській місцевості. Нове авто значно полегшить та покращить роботу сімейних лікарів. Оперативність та комфорт мають стати звичними речами для сільської медицини. 
27 Березня, 2020 р., 16:25
Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА звернувся до уряду з пропозицією збільшити найменший штраф за спалення сухої трави до 42 тисячі гривень.
27 Березня, 2020 р., 11:11
Кам'янка-Бузький РВК проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом у ІІІ-му циклі І-го кварталу 2020 року в Кам'янка-Бузькому районі:
26 Березня, 2020 р., 16:53
Корисні посилання та офіційна інформація під час карантину (ОНОВЛЕНО) Поділіться з близькими

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь