Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 Травня, 2020 р., 12:05
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Міжнародного Дня медичної сестри! Ваша професія – особлива, щодня ви проявляєте безмежне терпіння, співчуття, стійкість і душевну щедрість.Кожен день поспішайте на допомогу та нелегкою повсякденною працею охороняєте найбільші цінності, даровані нам – життя і здоров'я.  Сьогодні складно уявити нашу медицину без медичної сестри. В час коли Україна та весь світ переживає період пандемії, ми зрозуміли неоціненну роль медицини та медперсоналу у житті людства. 
11 Травня, 2020 р., 17:06
У селі Печихвости Жовтанецької ОТГ лабораторно підтверджений перший випадок інфікування коронавірусом COVID-19. Визначено коло контактних осіб, сім'я перебуває на САМОІЗОЛЯЦІЇ та організовано медичний нагляд. У 2 жителів селі Колоденці зафіксовано підозру на коронавірус (експрес-тести позитивні) . Дані особи госпіталізовані та очікуємо результати ПЛР. Проводиться визначення кола контактних осіб.
08 Травня, 2020 р., 12:51
Навчальний рік завершується. Наші учні активно готуються до здачі екзаменів, разом з цим Жовтанецька ДМШ готова приймати нових учнів. Шановні батьки! Подаруйте своїй дитині можливість розвивати творчі здібності і  поринути у чарівний світ Музики!!! Пропонуємо заповнити електронну форму заяви ЗА ПОСИЛАННЯМ
07 Травня, 2020 р., 16:56
Учасники народного аматорського хору імені Євгена Козака Народного Дому села Велике Колодно  під час карантину знайшли спосіб зустрітися разом і привітати з прийдешнім Днем Матері.
07 Травня, 2020 р., 15:53
Зусиллями комунального підприємства "Господар" та працівниками місцевої пожежної команди Жовтанецької сільської ради продовжуються роботи з благоустрою кладовищ громади.  Впродовж весни  активізувалися заходи  щодо приведення у належний санітарний стан населених пунктів громади. Тривають роботи з благоустрою та санітарного очищення місць загального користування. На даний час проводиться прибирання та  обрізка дерев на старому цвинтарі у селі Жовтанці. 
04 Травня, 2020 р., 16:15
Уряд продовжив карантин до 22 травня з певними послабленнями. Пом’якшена форма карантину запрацює 11 травня. Згідно з постановою уряду, з 11 травня для відвідування відкриють: -парки -сквери -відпочинкові зони
30 Квітня, 2020 р., 13:25
Бажаємо всім, хто має відношення до прикордонників, хто свого часу проходив строкову службу чи служив за контрактом міцного здоров'я, мирного неба над головою і нових досягнень в ім'я процвітання нашої Батьківщини.
30 Квітня, 2020 р., 10:10
В Україні щодня зростає кількість зареєстрованих випадків COVID-19. Станом на 30 квітня 2020 року на території Жовтанецької ОТГ НЕ ЗАРЕЄСТРОВАНО випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19.
25 Квітня, 2020 р., 17:59
Більш трьох десятиліть тому слово  «Чорнобиль» обпекло серця мільйонів українців і з того часу з цим словом асоціюється скорбота,  печаль,  біль і туга за тими, хто вступив у двобій із неконтрольованим мирним атомом.
25 Квітня, 2020 р., 10:53
З метою організації та забезпечення безпеки дорожнього руху, на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення розпочато роботи з нанесення дорожньої розмітки, на автомобільній дорозі С140605 Куликів— Великосілки, що проходить територією нашої ОТГ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь