Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

02 Березня, 2022 р., 13:25
Безкоштовний прийом стоматолога для дітей у яких гострі больові прояви. ЧЕТВЕР 3 березня ?з 10:00 ?стоматолог Шевчук Олег Юрійович ?стоматологічний кабінет в с.Жовтанці (біля сільської ради) Стоматолог Олег Шевчук здійснюватиме безкоштовний прийом для дітей у яких сильні больові прояви, та які силу обставин (у важкий воєнний час) не можуть звернутися за допомогою. У важкий для України час, кожен долучається для взаємної допомоги/ Разом ми сила!
02 Березня, 2022 р., 13:19
Згідно з розпорядженням начальника Львівської обласної військової адміністрації №2/22 від 27.02.2022 року, громадянам України чоловічої статі, віком від 18 до 60 років, які прибули на Львівщину, в період воєнного стану, у зв’язку з евакуацією із зони бойових дій та інших населених пунктів, не пізніше 24 годин після прибуття, необхідно з’явитися у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки у Львівській області для взяття на військовий облік.
28 Лютого, 2022 р., 18:08
«Сухий закон»: у Жовтанецькій територіальній громаді введена заборона на продаж алкоголю у воєнний час. На території громади Жовтанецькою сільською радою заборонено торгівлю алкогольними напоями і речовинами, виробленими на спиртовій основі. «Відповідно до пункту 13 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»» Особливу увагу звертаємо на «приватні крапки» та просимо усіх повідомляти про випадки реалізації алкоголю поліцейському громади.
28 Лютого, 2022 р., 12:37
Просимо допомоги у всіх, хто може надати вже готові конструкції, а також всіх, хто може допомогти з металом, та тих, хто може його зварювати. Контактна особа – Янишин Степан, +380 (97) 661 99 77 Метал необхідний (приблизно) рейси, двотавр, довжиною хоч 2 м. МАКСИМАЛЬНЕ ПОШИРЕННЯ Разом - до перемоги! Слава Україні!
28 Лютого, 2022 р., 12:28
ТЕРМІНОВО! ПОТРІБНІ ВАНТАЖНІ ТА НАПІВПАСАЖИРСЬКІ БУСИ! Для організації термінових перевезень Контактна особа – Петро Токар, +380 (97) 500 52 24 МАКСИМАЛЬНЕ ПОШИРЕННЯ Разом - до перемоги! Слава Україні!
27 Лютого, 2022 р., 13:59
УВАГА! УВАГА! УВАГА!Відтепер сигналами тривоги у громаді будуть ще церковні дзвони.
26 Лютого, 2022 р., 19:25
Важливо для тих, хто вдома прийняв, приймає внутрішньо-переміщених осіб (родичів, знайомих, друзів, просто переселених осіб та інших) 
26 Лютого, 2022 р., 15:55
ОНОВЛЕНО! ВАЖЛИВО! Потреби Штабу Жовтанецької сільської ради з надання гуманітарної допомоги
26 Лютого, 2022 р., 15:28
МАКСИМАЛЬНЕ ПОШИРЕННЯ! ЧАТ-БОТ ПРОТИ ВІЙСЬК РФ! Бачите російські війська та техніку? Помітили ворожі ДРГ? Повідомте про це негайно! Для цього створено спеціальний ОФІЦІЙНИЙ чат-бот - @stop_russian_war_bot! Достовірність перевірена! Бот отримує та передає інформацію на відповідні штаби реагування. В разі перебоїв в роботі бота, прохання надсилати інформацію в особисті повідомлення телеграм-акаунту @stop_russian_war Захистимо Україну разом! #ЗупинимоОкупантів
25 Лютого, 2022 р., 20:20
У зв'язку із посиленням російської агресії на території України прийматимемо велику кількість на Львівщині внутрішньо-переміщених осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь