Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 Березня, 2023 р., 12:13
Спрямують кошти на закупівлю необхідних речей для військовослужбовців ЗСУ.
15 Березня, 2023 р., 11:35
Жовтанецька територіальна громада передала воїнам ЗСУ тепловізор.
14 Березня, 2023 р., 11:18
Сьогодні, 14 березня, Львівська ОВА передала новий «Школярик» для Жовтанецької територіальної громади. Ключі та документи голові громади Ярославу Деркачу та начальниці відділу освіти Ірині Вус вручив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.
14 Березня, 2023 р., 10:21
Це свято героїв, котрі в скрутний для держави час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України. З самого початку збройного конфлікту, разом зі збройними силами стояли добровольчі батальйони, які зуміли зупинити ворога. Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати Батьківщину вже у лавах української армії. Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.
14 Березня, 2023 р., 09:43
У неділю, 12 березня, в селі Жовтанці відбувся черговий міні-турнір з футболу серед юнаків 2009-2011-их років народження.
13 Березня, 2023 р., 14:26
Відповідно до інформації, що надійшла від місцевих фірм і компаній до Львівського обласного центру зайнятості, у перші березневі дні цього року в області актуальними залишалися 4020 вільних робочих місць і вакантних посад.
10 Березня, 2023 р., 10:51
У Жовтанецькій територіальній громаді відзначили 209-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка
09 Березня, 2023 р., 12:06
Сьогодні, 9 березня, день народження поета, письменника, художника, але насамперед пророка і одиного з найважливіших символів боротьби української нації – Тарас Григорович Шевченко.
09 Березня, 2023 р., 12:03
Щовесни на території України великих обсягів набуває торгівля ранньоквітучими весняними рослинами – так званими первоцвітами. Масовий збір на продаж квітконосів рідкісних рослин призводить до послаблення, а у невеличких місцезростаннях до повного пригнічення насіннєвого поновлення. Крім цього, дуже часто первоцвіти знищуються з кореневою частиною, що призводить до фізичного знищення популяцій. За сезон в результаті незаконного збору для подальшої реалізації знищується велика кількість підсніжника білосніжного, білоцвіту весняного, шафрану Гейфеля, рябчика шахового, проліска дволистого, сону широколистого тощо.
09 Березня, 2023 р., 11:27
У зв’язку з численними зверненнями громадян області на гарячу лінію департаменту щодо фінансової підтримки у вигляді дотації за приріст поголів’я корів по обласній Комплексній програмі підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021 – 2025 роки інформуємо населення, зокрема фізичних осіб, які утримують корів про те, що дотація за приріст поголів’я корів надаватиметься тільки суб’єктам підприємництва (юридичним особам, зареєстрованим сімейним фермерським господарствам, фізичним особам-підприємцям), які збільшили (приростили) поголів’я корів у період з 01 квітня минулого року до 01 квітня поточного року. Для фізичних осіб вищезазначена дотація не надається.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь