Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04 Квітня, 2023 р., 15:30
Завдяки ПРООН та фінансовій допомозі Уряду Японії, в межах проєкту «Сприяння безпеці громадян України у відповідь на кризу, спричинену війною», Львівська ОВА отримала портативні джерела живлення.
01 Квітня, 2023 р., 16:22
У Жовтанецькій територіальній громаді попрощалися із загиблим воїном Сергієм Лозою, жителем села Велике Колодно.
30 Березня, 2023 р., 18:03
Сьогодні, 30 березня, роковини загибелі Петра Якиміва, жителя села Жовтанці, сержанта 24 ОМБр імені короля Данила
27 Березня, 2023 р., 16:53
Попередження про погіршення погодніх умов
27 Березня, 2023 р., 11:04
З метою дотримання відповідальності та відкритості перед місцевими жителями та виконання положень нормативно-правових документів, що регулюють використання пестицидів у сільськогосподарській діяльності, компанія «Continental Farmers Group» інформує Вас про проведення технологічних операцій з обприскування сільськогосподарських культур на своїх полях згідно з вказаним графіком (Додаток- графік)
24 Березня, 2023 р., 21:31
Болюча звістка вкотре прийшла у нашу Жовтанецьку територіальну громаду.
21 Березня, 2023 р., 16:10
Всесвітній день води започатковано у 1992 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою привернення уваги до проблем пов’язаних з водним фактором. Чиста вода на нашій планеті в цілому і в Україні зокрема є одним з найцінійших природних ресурсів. Без неї неможливий розвиток живої природи. Вона є найпростійшим хімічним компонентом живої матерії, яка об’єднує усі організми, які населяють нашу планету. Справді, чиста вода потрібна людині як повітря і хліб. Ще в давні часи люди шанували і цінували воду, дбайливо ставились до джерел, струмочків , річок. Ми не уявляємо існування без річок, морів, океанів. Сьогодні це потужна сила, яку підкорила людина. Але наслідки життєдіяльності людини призвели до того, що дедалі більше річок та озер міліють, водоносні горизонти втрачають свою чистоту та цілющість. Важливою проблемою є ефективне і економне використання та охорона прісних вод, організація їх раціонального розподілу по галузях економіки. Раціональне використання і належна охорона водних ресурсів важлива нарогосгосподарська проблема, яку можна вирішити шляхом використання якомога менше хімічних засобів у побуті, правильної утилізації відходів. Забруднення довкілля – одна з найважливіших проблем сьогодення. Смітники інколи влаштовують просто на берегах водойм. Увесь непотріб потрапляє в річки, забруднюючи воду. Основний вплив на водні ресурси зумовлюється безповоротним забором води і скиданням забруднених вод у водні об’єкти. Відновити природну якість води непросто і нескоро. Пробуджуючи свідомість наших співвітчизників, дбайливо ставитися до водних ресурсів, усвідомлюючи, яку роль відіграє вода у житті кожного із нас. Мусимо усвідомити: турбота про воду-це турбота про життя. Достатньо прожити лише три доби без води, щоб осягнути ту значимість неоціненного Дару Божого, який отримала людина. Нам залишилось лише зберегти його.
20 Березня, 2023 р., 14:00
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІ Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь