Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Червня, 2017 р., 19:12
10 червня на австро-угорському військовому кладовищі 1914-1918, що поблизу села Жовтанці відбулося освячення пам'ятних таблиць на відновленому монументі загиблим воїнам Першої світової війни. Участь у відкритті пам'ятних таблиць на монументі загиблим воїнам взяли представники організацій "Bundemajor Kaiserschutzenbund 1921", "Kaiserscutzen I Reghiment Trient" та організації "Австрійський Чорний Хрест" з Австрії та Італії.
02 Червня, 2017 р., 20:24
1 червня 2017р. біля Народного дому с.Велике Колодно відбувся захід присвячений "Міжнародному дню захисту дітей". На дітей чикали вікторини, веселі конкурси, малюнки на асфальті. Учасники охоче розказували вірші, співали пісні, і танцювали. Атмосфера була позитивною, сонячна погода сприяла проведенню свята. Організатори заходу: Мельник М.Я. і Глова М.С
31 Травня, 2017 р., 16:08
      31 травня 2017 року став історичним днем у житті нашої громади- день відкриття добровільної місцевої пожежної команди.
30 Травня, 2017 р., 16:37
Чемпіонат Кам’янка-Бузького району з футболу.  І етап. 3 тур. 28.05.2017
30 Травня, 2017 р., 16:23
У п’ятницю, 26 травня, у Львівській ОДА 28 представників райдержадміністрацій, міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад та громадських організацій взяли участь у другому семінарі третього модуля навчань «Взаємодія задля перемоги!» на тему «Актуальні можливості залучення ресурсів для реалізації проектів». Серед учасників навчань і працівники Жовтанецької об'єднаної територіальної громади.
27 Травня, 2017 р., 16:56
   У п'ятницю, 26 травня, у дев'яти школах Жовтанецької громади пролунав "останній дзвоник". Голова громади Ярослав Деркач відвідав урочистості з нагоди свята Останнього дзвінка та привітав учнів, вчителів та батьків із закінченням навчального року. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь