Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 Лютого, 2024 р., 15:20
Фахівці Кам’янка-Бузької ДПІ продовжують інформувати платників податків та громадян щодо кампанії декларування доходів  громадян, отриманих протягом 2023 року. Під час  чергового сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» начальник Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарас Печора відповідав на питання додзвонювачів.   
16 Лютого, 2024 р., 15:19
    У Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно відбуваються зустрічі із платниками з актуальних питань податкового законодавства. Так, нещодавно заступниця начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Оксана Солонинка провела чергову зустріч щодо декларування доходів громадян.
16 Лютого, 2024 р., 11:36
16 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ЄДНАННЯ
15 Лютого, 2024 р., 12:13
30 913 гривень зібрано для ЗСУ у Великоколоднівському НВК під час благодійного заходу «Зігрій серце захисника». Усі кошти, зібрані під час благодійного ярмарку, будуть спрямовані для придбання автомобіля для  Ярослава Левицького, бійця 82-ої десантно-штурмової бригади, випускника Великоколоднівського НВК.
14 Лютого, 2024 р., 09:44
З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом Міністерством молоді та спорту України  заплановано проведення моніторингу.
13 Лютого, 2024 р., 17:22
Жовтанецька сільська рада висловлює вдячність Благодійному фонду Контінентал Фармерз Груп за надану матеріальну допомогу медикам нашої громади.
13 Лютого, 2024 р., 15:05
Станом на сьогодні у базі вакансій Львівської обласної служби налічується 112 пропозицій працевлаштування з наданням житла. Половину з них задекларували працедавці Львівської територіальної громади. Шукають ливарників пластмаси, видувальників скловиробів, кухарів, офіціантів, водіїв, швачок, кухонних працівників, покоївок, доярів, грибоводів, маляра, електромеханіка, вантажника, двірника, оператора котельні, а також геодезиста, техніка-технолога та завідувача господарства.
13 Лютого, 2024 р., 15:03
Вітаємо з 101-им днем народження Євгенію Климентівну Вихопень, жительку села Вихопні Жовтанецької територіальної громади. Сьогодні, 13 лютого 2024 року, свій 101-ий день народження відзначає пані Євгенія із села Вихопні. Не кожному дано щастя дожити до такої дати, побачити на власні очі цілу епоху. Багато вона побачила в житті, багато пережила, залишила свій слід на землі, передає у генах любов до рідного села Вихопні, до рідної церкви, є прикладом для парафіяльної громади, односельців та усіх нас. Бажаємо прожити життя в мирі, любові, з Божим благословенням та дочекатися здійснення своєї мрії - нашої перемоги та завершення війни. Вітаємо з днем народження, пані Євгеніє!
12 Лютого, 2024 р., 17:31
Нещодавно в Кам’янка-Бузькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбулася зустріч з платниками податків. Під час заходу фахівці інспекції розповіли присутнім, що з початку 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року. Податківці звернули увагу, що громадяни, які впродовж минулого року отримували доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок не утримувався, зобов’язані задекларувати такі доходи до 1 травня 2024 року. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь