Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 Січня, 2024 р., 21:28
Понад 275 тисяч гривень для забезпечення ЗСУ передали колядники Жовтанецької територіальної громади під час різдвяних свят!
15 Січня, 2024 р., 10:21
110 365 гривень зібрано для ЗСУ під час благодійного фестивалю колядок і щедрівок "Різдвяна зірка" у Народному домі села Колоденці Жовтанецької територіальної громади.
12 Січня, 2024 р., 12:44
У Жовтанецькій мистецькій школі відкрито оновлений сучасний кабінет музично-теоретичних дисциплін.
08 Січня, 2024 р., 15:02
Чергова допомога для наших військовослужбовців! Автомобіль для військовослужбовців ЗСУ відправляються на передову.
08 Січня, 2024 р., 14:31
Запрошуємо жителів та гостей громади на благодійний фестиваль колядок та щедрівок «Різдвяна зірка». Вже у цю неділю, 14 січня, о 15:00 в Народному домі села Колоденці зберуться творчі колективи сіл Жовтанецької територіальної громади щоб спільно у колядках прославити Новонародженого Ісуса та долучитись до підтримки Збройних Сил України! Запрошуємо усіх на благодійний фестиваль колядок та щедрівок.
07 Січня, 2024 р., 08:31
Всечесний отче, Богдане! Дорога святкова громада церкви Собору святого Івана Хрестителя УГКЦ села Якимів! Щиро вітаю вас із храмовим святом! У цей непростий час бажаю вам не втратити ту божественну духовну силу, основою якої завжди була, є і буде християнська віра, адже вона скеровує нас на правильний шлях і додає віри у краще майбутнє.  У цей святковий день молимося за наших захисників.  Нехай усіх береже Бог.  Згадаймо і усіх, хто віддав життя за Україну, за нашу з вами можливість жити та сьогодні святкувати храмове свято.    Бажаю зустріти цей величний і радісний день з добрими надіями, світлими помислами та добрими справами,  з вірою та впевненістю у майбутнє України!
06 Січня, 2024 р., 14:39
отці, дорогі парафіяни та гості храмів Богоявлення Господнього села  Новий Став!
05 Січня, 2024 р., 09:34
Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг (далі – Комітет) розпочав роботу з аналізу ефективності та реалізації Закону України «Про ринок природного газу» від 9 квітня 2015 року № 329-VIII (далі – Закон).
02 Січня, 2024 р., 16:08
Збір коштів на авто для 82-ої десантно-штурмової бригади у складі якої житель села Печихвости Жовтанецької ТГ Ярослав Левицький.
02 Січня, 2024 р., 14:36
У п'ятницю, 29 грудня, відбулися установчі збори по формуванню складу Молодіжної ради при Жовтанецькій сільській раді. Під час засідання обрали склад Молодіжної ради, до якої увійшло представники від громади, які попередньо зголосились до установчих зборів. Після цього, члени вперше створеної Молодіжної ради шляхом відкритого голосування обрали керівний склад:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь