Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

01 Серпня, 2023 р., 10:21
Оголошується прийом заяв з 03 серпня 2023 року по 09 серпня 2023 року включно, кандидатур до складу комісії з питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, від громадськості, міжнародних та громадських організацій, фізичних осіб. Висунуті кандидатури представників від громадськості включатимуться до складу комісії у мірі черговості надходження заяв, при цьому особи, які мають більше одного року досвіду роботи у сфері будівництва, протидії корупції, внутрішнього аудиту чи моніторингу закупівель, мають переважне право на включення до складу комісії. Прийом заяв за адресою: село Жовтанці вулиця Львівська 2 Львівського району Львівської області, телефон: 03254-33-133
28 Липня, 2023 р., 11:32
Цей День був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення поінформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми. А також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину. Повномасштабне вторгнення в Україну значно підвищило ризики торгівлі людьми, в тому числі на непідконтрольних Уряду територіях. Це підкреслює потребу в додаткових ресурсах і координації для боротьби з торгівлею людьми.  Учасники Національного механізму взаємодії з протидії торгівлі людьми очікують на сплеск виявлення випадків торгівлі людьми і звертаються до постраждалих із закликом звертатися за конфіденційною та фаховою допомогою.
26 Липня, 2023 р., 16:42
У селі Вислобоки днями проведено роботи з благоустрою, а саме очистки стічних канавів задля запобігання підтоплення території населеного пункту. Роботи виконано за сприяння компанії "Контінентал Фармерз Груп", яка активно долучається до підтримки соціальних проектів у селах Жовтанецької територіальної громади. 
21 Липня, 2023 р., 13:06
У селі Печихвости Жовтанецької територіальної громади проведено роботи з благоустрою, а саме з укріплення ділянки дороги, яка зазнавала постійних зсувів. Роботи виконано за сприяння компанії "Контінентал Фармерз Груп", яка активно долучається до підтримки соціальних проектів у селах Жовтанецької територіальної громади. 
19 Липня, 2023 р., 16:24
Збір коштів на автомобіль для 33-ої ОМБр у складі якої житель села Велике Колодно Назар Жовтанецький та житель села Печихвости Андрій Коречко.
17 Липня, 2023 р., 17:18
Автомобіль для військовослужбовців ЗСУ із Жовтанецької територіальної громади від британських аграріїв.
17 Липня, 2023 р., 09:58
У суботу, 15 липня, 25 дітей із Жовтанецької територіальної громади вирушили на літне таборування у Польські Карпати.
14 Липня, 2023 р., 09:52
13 тисяч 289 гривень для ЗСУ передано організаторами дитячого благодійного фестивалю «Майбутнє України. Вижити».
11 Липня, 2023 р., 10:54
Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини спільно з партнерськими організаціями розробив інформаційні матеріали стосовно діяльності Уповноваженого

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь